')
  •  Alltid lave priser
  •  2 års garanti på alt
  •  Lynhurtig leverering (2-3 dage)
  •  25 års erfaring

 

Swopper Classic

kr.4 595
Med hjul

Indtast din egen tekst:
På lager
Bestillingsvare / levering ca 3 uger
Kun få stk. tilbage (-12 stk.)
Bestillingsvare / levering ca 3 uger

Swopper er en verdens-unik arbejdsstol, der gør dig mere aktiv og gør det både mere nyttigt og sjovere at sidde på arbejde. Med Swopper bliver din ryg stærkere, og du bryder øvelser flere gange om dagen uden at tænke over det. Når du tænker mere klart, gør du det dog takket være den øgede cirkulation i kroppen og hjernen!

Swopper er et højteknologisk produkt fremstillet i Tyskland siden 1996. Blandt andet har Swopper været udstillet på Museum of Modern Art i New York, modtaget en AGR-pris i Tyskland fra organisationen Action for sundere ryg og har modtaget adskillige internationale priser for ergonomi, funktion og design. Swopper er solgt i 100.000 eksemplarer.

Vi er derfor glade for at introducere Swopper til alle, der er interesserede i aktivt siddende, der træner ryggen og holder cirkulationen igennem hele kroppen i løbet af arbejdsdagen. Swopper er verdens eneste stol med tredimensionel mobilitet, også op og ned takket være den geniale spiralfjeder, der kan justeres til forskellige tunge mennesker eller til forskellige behov for mobilitetsmuligheder.

Leveres med hjul, der låser under belastning

 
Vare-ID:
swop-f

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn