')
  •  Alltid lave priser
  •  2 års garanti på alt
  •  Lynhurtig leverering (2-3 dage)
  •  25 års erfaring

 

Officeline Ergo Sun

kr.4 354
Højde på gassøjle

Indtast din egen tekst:
På lager
Bestillingsvare / levering 10-14 dage
Kun få stk. tilbage (-1 stk.)
Bestillingsvare / levering 10-14 dage

Klassisk design møder moderne teknologi.

Ergo Sun-stolen var det første produktresultat af fusionen mellem Officeline og Höganäsmöbler. Kombinationen af ​​Sten Engdals klassiske design og Officelines moderne teknologi viste sig at være en sjælden succes

Ergo Suns stimulus til aktiv bevægelse mellem siddende og stående gør den til en perfekt stol til siddende og stående borde.

Ergo Sun er et gennemtænkt valg af arbejdsstol, især ved siddende og stående borde. Stolen stimulerer via sin fritflydningsfunktion til aktiv bevægelse mellem siddende og stående. Du ændrer sædehøjde, rygposition og siddeposition uden at skulle tænke over, hvordan betjeningselementerne er designet eller placeret, hvilket er en klar ergonomisk fordel. Som et eksempel ændres ryglænets højde helt uden håndtag eller knapper. Med en fritflydningsmekanisme kan sædet og ryglåsen låses uafhængigt af hinanden, hvilket gør det let at variere arbejdspositionen. Det skal også understreges, at Ergo Suns veldesignede sæde opretholder en siddeposition i fuld balance. Sædet kan vinkles fremad og yderligere hjælper ryggen til en opretstående og ergonomisk god kropsholdning.

 
Vare-ID:
Ergosun2-2

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn