')
  •  Alltid lave priser
  •  2 års garanti på alt
  •  Lynhurtig leverering (2-3 dage)
  •  25 års erfaring

 

Bedst sælgende

Stokke / Variér Move inkl. Gulvbeskyttelse

kr.2 995
Sædehøjde
På lager
Restordre emne
Kun få stk. tilbage (0 stk.)
Restordre emne

Sid fast, stå lys - Bevægelse følger dine bevægelser

Varier Move er allerede en klassiker. Da Move stående støttestol blev designet i 80'erne af nordmanden Per Øie, tog den hurtigt føringen i den ikke-konventionelle kategori. Karakteristisk, funktionel og med et design, der ikke kan forveksles med noget andet. Varies Move understøtter din krop, når du bevæger dig, uanset om du sidder eller står. En ideel arbejdsstol, der passer ekstra godt til de højdejusterbare borde.

Sæt din krop først med Varier Move. På Move stående støttestol er du stadig aktiv, selvom du sidder ned. Sædet har en diameter på 36 cm. Med 360 ° bevægelsesfrihed er det indlysende, at den højdejusterbare Move kan placeres, så den passer til dig.

Denne fleksible stående støttestol er udstyret med en gradueret, skiveformet fod, så dens hældningsvinkel kan følge din krop i en række forskellige positioner. Du kan således øge vinklen mellem overkroppen og lårene, hvilket reducerer belastningen på ryggen og nakken. Stolen hjælper med at holde rygsøjlen i sin naturlige S-kurve og giver din krop bevægelsesfrihed, samtidig med at den styrker ryg- og mavemusklerne.

Træbundpladen er lavet af bøg af høj kvalitet fra europæiske skove. Materialet modvirker revner, og træet svulmer eller krymper. Den fine overflade opnås med et toplag af håndslibet askefiner, der til sidst er dækket af vandbaseret giftfri lak.

Gassøjlen er fremstillet i Tyskland. Gasspjældmekanismen til højdejustering er blød, pålidelig og designet til lang holdbarhed. Polstringen i sædet giver optimal komfort og støtte.

specifikationer

Sæde-Ø: 36 cm

Bundplade Ø: 40 cm

Vægt: 7,1 kg
Vare-ID:
260-1 hög

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn