')
 •  Alltid lave priser
 •  2 års garanti på alt
 •  Lynhurtig leverering (2-3 dage)
 •  25 års erfaring
 • Stokke / Variér Move med hjul

  kr.2 497
  sædehøjde
  På lager
  Bestillingsvare / levering 3-4 uger
  Kun få stk. tilbage (0 stk.)
  Bestillingsvare / levering 3-4 uger

  Sid fast, stå lys - Bevægelse følger dine bevægelser

  Varier Move er allerede en klassiker. Da Move stående støttestol blev designet i 80'erne af nordmanden Per Øie, tog den hurtigt føringen i den ikke-konventionelle kategori. Karakteristisk, funktionel og med et design, der ikke kan forveksles med noget andet. Varies Move understøtter din krop, når du bevæger dig, uanset om du sidder eller står. En ideel arbejdsstol, der passer ekstra godt til de højdejusterbare borde.

  Sæt din krop først med Varier Move. På Move stående støttestol er du stadig aktiv, selvom du sidder ned. Sædet har en diameter på 43 cm. Med 360 ° bevægelsesfrihed er det indlysende, at den højdejusterbare Move kan placeres, så den passer til dig.

  Denne model har hjul, der er låst under belastning, stolen er vinklet og følger din krop i forskellige siddestillinger. Du kan således øge vinklen mellem overkroppen og lårene, hvilket reducerer belastningen på ryggen og nakken. Stolen hjælper med at holde rygsøjlen i sin naturlige S-kurve og giver din krop bevægelsesfrihed, samtidig med at den styrker ryg- og mavemusklerne.

  Gassøjlen er fremstillet i Tyskland. Gasspjældmekanismen til højdejustering er blød, pålidelig og designet til lang holdbarhed. Polstringen i sædet giver optimal komfort og støtte.

  specifikationer

  Sæde-Ø: 43 cm

  Bundplade Ø: 40 cm

  Vægt: 7,1 kg
  Vare-ID:
  260-1Wheel

  Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn