')
 •  Alltid lave priser
 •  2 års garanti på alt
 •  Lynhurtig leverering (2-3 dage)
 •  25 års erfaring
 • Stokke / Variér Variable - Balance Monochrome-serie

  kr.2 730
  Farve
  På lager
  Bestillingsvare / levering 3-4 uger
  Kun få stk. tilbage (0 stk.)
  Bestillingsvare / levering 3-4 uger

  Den ultimative stol til hjemmekontoret

  Varier Variables organiske form og funktionalitet genkendes med det samme og gør det til et ikon blandt stole. I løbet af 40-års levetid for denne balance stol har det unikke design bevaret den bløde vippefunktion og den åbne siddevinkel uden ændringer. Den sofistikerede knæstøtte giver optimal komfort, når du skifter mellem forskellige siddestillinger.

  Variable Balance er en knæstøttestol, der passer til de fleste miljøer, især med et skrivebord. Den unikke balance sidder skaber en åben vinkel mellem lårene og overkroppen, der gør det lettere at opretholde den naturlige rygkurvatur. Kan let suppleres med en stilfuld ryglæn, enten direkte ved bestilling eller bagefter.

  Variabel er lavet af krydsfiner i bøg fra europæiske skove. Krydsfiner dannes i flere trin, efter at flere lag finer er blevet presset sammen og limet. Ved opvarmning og tryk opnås derefter den karakteristiske form.

  Alle trædele er både fleksible og stærke og bidrager til en optimal siddeoplevelse. Den fine overflade opnås med et toplag af håndslibet askefiner, der til sidst er dækket af vandbaseret giftfri lak. Fabric Revive fra Kvadrat.

  specifikationer

  Bredde 52 cm x Dybde 72 cm x Højde 51 cm

  Vægt: 6,3 kg
  Vare-ID:
  100-Chrome

  Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn