')
  •  Alltid lave priser
  •  2 års garanti på alt
  •  Lynhurtig leverering (2-3 dage)
  •  25 års erfaring

Musetrapper Fleksibel-TRÅDLØS

kr.2 575
På lager
Restordre emne
Kun få stk. tilbage (0 stk.)
Restordre emne

Fleksibelt er det ergonomiske musealternativ for dig, der ofte er på farten, men som stadig vil arbejde bæredygtigt og effektivt. Mousetrapper Flexible er let og fleksibel og har samtidig alle de funktioner, du har brug for, med en god mulighed for at tilpasse brugen ud fra dine behov. Fleksibel har ni programmerbare knapper, hvor du vælger funktionen ved hjælp af vores software MT Keys. Batteriets levetid kan forlænges gennem de tre forskellige dvaletilstande, og hvis batteriet løber tør, kan du nemt genoplade det. Fleksibel har naturligvis Mousetrappers unikke sporemåtte med klik og rul funktion. Markøren bevæger sig komfortabelt over skærmen, og ved at bruge flere fingre undgår du skævhed og overanstrengelse.

 

 

Ved hjælp af det fleksible gratis program MT Keys kan du nemt ændre, flytte og oprette dine egne funktioner på knapperne. Programmet kan downloades nedenfor.

Rengøring

Kan rengøres med:

- LIV Overfladedesinfektion 70,

- DAXS Surface Desinfection Plus,

DES 45+ Desinfektion af overfladen eller

- Op til 85% alkohol (ikke acetone)

- Let at tørre af med en fnugfri klud.

Guidekluden kan også modstå disse stoffer, men skal rengøres omhyggeligt, så den ikke bliver for "våd", så væske løber ud af kluden.

Mål: Bredde 300 mm, dybde 95 mm, højde 19 mm.
Vare-ID:
500 413

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn