')
 •  Alltid lave priser
 •  2 års garanti på alt
 •  Lynhurtig leverering (2-3 dage)
 •  25 års erfaring
 • Jobmate Touch

  kr.1 944
  Farve
  På lager
  Restordre emne
  Kun få stk. tilbage (0 stk.)
  Restordre emne

  Jobmate Touch er meget enkel, og du lærer hurtigt at arbejde med det. Det tynde design gør det nemt at flytte dine hænder mellem pegefeltet og tastaturet. Du får en god ergonomisk arbejdsstilling, håndledene kan rettes, arme, nakke og skuldre aflastes. Den glatte overflade på pegefeltet er meget behagelig at røre ved, og det store format giver plads til dine bevægelser og gør f.eks. At rulle føles som en naturlig bevægelse, når du fejer over en side. Derudover får den store overflade området til at fungere godt til to skærme. Hele pladen har en berøringsfunktion, og venstre og højre klik nederst. Dette giver dig mulighed for nemt at trække dokumenter ved at markere ved at trykke med den ene finger og trække dokumentet med den anden. Jobmate Touch har en zoomfunktion svarende til smartphones eller tablets, du zoomer ind ved at flytte eller trække to fingre sammen. For at rulle skal du placere to fingre på pladen og flytte dem ned eller op.

  Indbyggede afstandsstykker betyder, at du altid får tastaturet i nøjagtig den rigtige højde, det samme som Jobmate Touch, som giver den bedste ergonomiske arbejdsstilling. Placer tastaturet på "armene", skru afstandsstykkerne på for at justere højden. Hvis du har et tastatur, der har en kant nedenunder, kan du nemt fjerne afstandsskruerne helt. Driveren eller softwaren behøver ikke at blive downloadet, før produktet fungerer. Sæt bare ledningen i en af ​​computerens USB-stik og vent et par sekunder, før du kan starte.

  Teknisk information: 800 dpi. Forbindelse via USB. Plug & Play.

  Kompatibilitet: Kompatibel med Windows og OS X.

  Funktioner: Med en finger: Enkelt klik DobbeltklikTrip-klik for at vælge hele afsnittetMed to fingre: HøjreklikKlik og træk dokumentZoom / udRul op / nedHøjre og venstre klik i den nederste del af berøringspladen med et håndgribeligt klik.Med tre fingre: Sluk / tænd for berøringspladen du!

  Rengøring: Det rene, glatte design gør Jobmate Touch let at rengøre. Brug en fugtig klud med en mild sæberenser.

  Ledningslængde: 2 m

  Mål: 441 x 125 x 14-27 mm
  Vare-ID:
  500 201

  Rekommenderade tillbehör till denna produkt

  Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn