')
  •  Alltid lave priser
  •  2 års garanti på alt
  •  Lynhurtig leverering (2-3 dage)
  •  25 års erfaring

 

ProTouch

kr.1 944
På lager
Restordre emne
Kun få stk. tilbage (0 stk.)
Restordre emne

ProTouch ™ er et moderne centralt pegeredskab, der minimerer risikoen for stressskader, RSI (gentagne stressskader) og andre problemer, der kan opstå under monotont computerarbejde. Takket være moderne teknologi arbejder du med berøringsbevægelser, hvilket minimerer belastningen. De centralt placerede taktile taster er baseret på såkaldt "sakse nøgle" -teknologi og er af højeste kvalitet til lang levetid, stille og tydelig berøringsfølelse. Den velgennemtænkte placering af de taktile taster tilskynder til varieret arbejde mellem højre og venstre hånd og valgfri fingre.

Ved hjælp af ProTouch 'centrale placering foran det eksterne tastatur får du en indad roteret arbejdsstilling, hvilket er godt set fra et belastningssynspunkt.

ProTouch ™ er baseret på den nyeste multitouch-teknologi i kombination med taktile taster. Med den moderne og store multitouch-enhed kan du nemt og ubesværet styre de centrale funktioner såsom at flytte markøren, rulle, zoome osv. Når du bruger de taktile, lydløse og tydelige taster i kombination med multitouch-enheden, opfordres du også til at variere mellem højre og venstre hånd. og mellem forskellige fingre på begge hænder.

ProTouch ™ installeres meget let via en USB-port ved hjælp af det medfølgende tekstile, holdbare USB-kabel og kræver ingen driverinstallation. ProTouch ™ er i sin grundlæggende version kompatibel med alle operativsystemer. Med den udvidede funktionalitetsversion får du også et produkt, der er fuldt kompatibelt med de nye app-systemer i Microsoft Windows 8.
Vare-ID:
400305

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn