')
  •  Alltid lave priser
  •  2 års garanti på alt
  •  Lynhurtig leverering (2-3 dage)
  •  25 års erfaring

 

Contur balance tastatur / trådløs

kr.680
Inkl. Balance Tastatur håndledsstøtte
På lager
Restordre emne
Kun få stk. tilbage (0 stk.)
Restordre emne

Balance-tastaturet er skabt til dig og din måde at arbejde på. Det er specielt designet til at passe med RollerMouse Red, Red Plus og Free2 og for at dine hænder ender i den perfekte position til behageligt og effektivt arbejde. Når du bruger Balance Keyboard sammen med RollerMouse, har du alt arbejdet tæt på.

Komfort i fokus

Tastaturet er lavet til brug med de nyere versioner i det prisvindende RollerMouse-sortiment og giver dig en mere afslappet position, mens du får mest muligt ud af tastaturet og musen. Hænderne er inden for rækkevidde af rullebjælken og tasterne på tastaturet, og med de justerbare ben og vippemuligheder på Balance Keyboard kan du nemt indstille den ønskede vinkel.

Flere funktioner lige ved hånden

Med medietasterne har du direkte adgang til smarte funktioner, og du kan nemt omprogrammere dem, hvis du vil. Tastaturet har også de sædvanlige funktionstaster (F1-F12), der kan bruges efter et enkelt tryk på tasten, der låser Fn-funktionen.

Trådløs og gratis

Det er tid til at skære ledningen. Balance Keyboard er trådløst og drives af to AAA-batterier. Du opretter forbindelse til din pc eller Mac via den medfølgende trådløse USB-modtager, som holdes sikkert magnetisk på plads i batterirummet, når den ikke er i brug.

Vægt: 0,58 kg

Fysiske mål: 39,2 cm x 11,9 cm x 2,05 cm

Knapper: Kun OS X: 12 programmerbare medieknapper

OS: OS X, Windows

Forbindelse: Trådløs USB-modtager

Driver: kun OS X

Batteri: 2x AAA-batterier

Batterilevetid: Med fuldt opladede batterier: Op til 12 måneder ved normal brug. (Normal brug er 2 timers aktiv brug om dagen).

Kompatibel med RollerMouse-produkter (gratis og rød) og konturmus. Denne version fungerer med Mac OS 10.9 eller nyere.
Vare-ID:
CON41035

Rekommenderade tillbehör till denna produkt

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn