')
  •  Alltid lave priser
  •  2 års garanti på alt
  •  Lynhurtig leverering (2-3 dage)
  •  25 års erfaring

 

Tastatur Kinesis Freestyle 2 deleligt

kr.1 087
Nummerdel
Vinkelfrekvens VIP3
På lager
Restordre emne
Kun få stk. tilbage (0 stk.)
Restordre emne

Du som bruger bestemmer den afstand og vinkel, der passer dig og dine hænder bedst. Kinesis Freestyle 2 åbner for mange muligheder for variation.

Et delt og let vinklet tastatur reducerer belastningen på underarme og håndled, da vi ender i en mere neutral position sammenlignet med et traditionelt tastatur, hvor du arbejder med hånden og underarmen i pronation. Den mere neutrale position, der opnås med et vinklet tastatur, kan lindre og forhindre smerteforhold som f.eks. karpaltunnelsyndrom og tennisalbue

Kinesis freestyle 2 har 8 genvejsknapper, der kan bruges i stedet for musekrævende kommandoer. Tastaturet har en indlejret numerisk del og stille, lette at trykke på tasterne.

Med separat tilbehør kan Kinesis Freestyle 2 konfigureres på forskellige måder, angiv som en mulighed, når du bestiller, hvis du vil have en af ​​dem:

-Freestyle VIP3 indstiller tastaturet i to forskellige vinkler og adskilles efter dit valg. VIP3 leveres med generøse håndledsstøtter og løse bløde klæbende puder i behagelig lycra.

Kinesis Freestyle 2 kan også suppleres med en løs numerisk del, hvis det ønskes. Angiv som en mulighed, når du bestiller i så fald.

specifikationer

-Dimensioner / vægt: 39,1x18,1x2,2 cm / 900 g

-Tilslutning: USB

-OS / kompatibilitet: Windows / iOS

-Garanti: 2 år
Vare-ID:
KB800PB-SE

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn