')
 •  Alltid lave priser
 •  2 års garanti på alt
 •  Lynhurtig leverering (2-3 dage)
 •  25 års erfaring
 • Tastatur Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop

  kr.1 232
  På lager
  Restordre emne
  Kun få stk. tilbage (0 stk.)
  Restordre emne

  Avanceret ergonomisk design

  Sculpt Ergonomic Desktop er udviklet efter avancerede ergonomiske principper. Det inkluderer et delt tastaturlayout, der placerer håndled og arme i en afslappet position og en polstret håndledsstøtte, der giver støtte til håndledene. Den buede form på tastaturet reducerer og korrigerer pronation af håndled, hvilket kan forårsage smerte og begrænset mobilitet.

  Ægte komfort til langvarig produktivitet

  Sculpt Ergonomic Desktop er designet med både produktivitet og god ergonomi i tankerne. Ved at fremme afslappet og behagelig computerbrug giver Sculpt Ergonomic Desktop dig mulighed for at arbejde frit fra stress, belastning og ubehag, du tidligere har oplevet med andre tastaturer og mus.

  Det afhænger af vinklerne

  Den naturlige bue hjælper dig med at skrive mere naturligt ved at følge den buede form af fingerspidserne. Den omvendte tastaturhældning giver en lige, neutral placering af håndledene. Musen er også designet til at give dig maksimal håndledskomfort. Med Windows-tasten kan du også få adgang til startskærmen i Windows 8 med et enkelt tastetryk.

  Generel producentMicrosoft ModelSculpt Ergonomisk Desktop Input Device Connection TechnologyTrådløs grænseflade2,4 GHz Trådløs modtagerTrådløs USB-modtager BevægelsesdetekteringsteknologiOptisk farveSort
  Vare-ID:
  5010745144

  Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn