Handelsbetingelser

 1. Når du afgiver en bestilling

Når du afgiver en bestilling på: www.kontorergonomi.dk og modtager en ordrebekræftelse fra os, så har du indgået en aftale med:

Ergohuset ERMI AB
Karlavägen 16
SE114 31 Stockholm, Sverige

CVR-nr. / Organisationsnummer 556505-4243
Tlf.: 4674 0505
E-mail-adresse: info@kontorergonomi.dk

Når du indgår aftale med os, accepterer du samtidig disse handelsbetingelser. Vi beder dig derfor læse dem grundigt igennem, inden du godkender og sender din bestilling til os.

For at kunne købe varer på www.kontorergonomi.dk skal du være i besiddelse af et gyldigt Dankort/VISA-Dankort, have et selskab med positiv egenkapital (for faktura via mail) eller en virksomhed med et gyldigt EAN-nr.

Aftalen indgås på dansk, og vi leverer kun til adresser i Danmark som standard til den aftalte fragt/leveringspris.

Annullering fra vores side

Vi er berettiget til at annullere et køb i følgende situationer, hvis disse ikke bliver løst, uden at vi er forpligtet til at betale erstatning eller dække omkostningerne.

 • Hvis dine betalingsoplysninger er forkerte eller ikke kan verificeres
 • Hvis vi har mistanke om, at din bestilling er afgivet i ond tro eller i forbindelse med en strafbar handling eller anden ulovlig aktivitet
 • Hvis der er sket en utilsigtet fejl på webstedet som f.eks. en betalingsfejl.

Såfremt overstående er aktuelt vil vi kontakte dig via e-mail og forsøge at løse problemet samt returnere evt. betaling.

Fejl ved køb

Hvis du opdager du har lavet en fejl, da du godkendte din bestilling, f.eks. opgivet en forkert adresse, skal du kontakte vores kundeservice med det samme på: Telefon: 4674 0505 eller e-mail: info@kontorergonomi.dk  Det en god ting altid at gennemse din bestilling, før du godkender den. Inden du godkender din bestilling, har du selv mulighed for at redigere de oplysninger, du har indtastet, som f.eks. leverings- eller faktureringsadresse og kreditkortoplysninger, og du kan ændre eller slette varer i din kurv.

 1. Priser og betaling

Alle produktpriser er ekskl. moms samt ekskl. levering, hvis andet ikke fremgår. Når du køber varer på www.kontorergonomi.dk , opkræves et fragt/leveringsgebyr. Der opkræves ikke yderligere gebyrer. Alle priser på: www.kontorergonomi.dk og i nyhedsbreve er ekskl. moms samt ekskl. leveringsgebyr. Alle obligatoriske skatter og afgifter er inklusiv. Priserne opdateres dagligt. Den pris, du accepterer, når du afgiver din bestilling, er det beløb, vi trækker på dit kreditkort eller sender faktura på når dine varer afsendes.

Forkerte priser og fejl på www.kontorergonomi.dk

Priserne på: www.kontorergonomi.dk er de gældende priser på købstidspunktet. Priserne kan ændres uden varsel, men ændringerne påvirker ikke bestillinger, der er modtaget inden prisændringen, og som vi har anerkendt ved fremsendelse af en ordrebekræftelse. Vi bestræber os på at undgå fejl i oplysninger, men det bedes bemærket, at der til enhver tid tages forbehold for fejl i priser, stavefejl og andre fejl eller misforståelser. Vi vil verificere priserne som en del af vores bekræftelsesprocedurer. Hvis den korrekte pris er mindre end vores anførte pris, vil du få godtgjort prisforskellen. Hvis den korrekte pris er højere end den på: www.kontorergonomi.dk anførte pris, vil vi forsøge at kontakte dig. Vi forbeholder os ret til at annullere bestillingen. Hvis vi ikke er i stand til at komme i kontakt med dig, vil vi annullere din bestilling og underrette dig via e-mail. Dele af vores hjemmeside bliver opdateret dagligt.

Betalingsmåder

Når du betaler for din bestilling på www.kontorergonomi.dk, kan du bruge følgende betalingskort: Dankort, eDankort & VISA/Dankort eller på Konto (Faktura fremsendes via PDF eller EAN-nr. Betalingsbetingelser kan aftales nærmere, men er som standard 8 dage netto)

Der opkræves ikke kortgebyr ved køb på: www.kontorergonomi.dk

Autorisering af dit kort

Når du afgiver en bestilling, vil dit kreditkort blive autoriseret, og du modtager en e-mail med en ordrebekræftelse. Vi hæver ikke beløbet på dit kreditkort, før vi har ekspederet din bestilling, og varerne er afsendt fra vores lager.

Hvis dit kort ikke bliver autoriseret, bliver beløbet ikke hævet, og du vil straks modtage en besked på skærmen om, at betalingen mislykkedes. Du vil blive bedt om at vælge en anden betalingsmåde.

 1. Sikkerhed og integritet

I Danmark stilles der meget høje krav til de virksomheder, der er godkendt til nethandel. Og det er godt, for det sikrer, at vores kunder kan være trygge, når de handler på: www.kontorergonomi.dk.

Hos www.kontorergonomi.dk benytter vi ePay og deres system til at stå for selve betalingsdelen/transaktionen.
ePay er selvfølgelig certificeret efter PCI-standarden, der kræver, at flere end 200 sikkerhedspunkter overholdes og kræver særlig certificering hos bl.a. Nets (tidl. PBS).

Takket være denne certificering kan du føle dig sikker, når du betaler med kreditkort på: www.kontorergonomi.dk.

Læs også vores Persondatapolitik.

 

Vi beskytter dine personoplysninger

Både vores partner, som driver vores webshop, og vores betalingspartner, ePay, benytter Security Socket Layer-teknologi (SSL), som er et af de mest sikre systemer til onlinebestilling, hvilket giver mulighed for kryptering af dine personoplysninger, som f.eks. dit navn og din adresse samt andre fortrolige personoplysninger, såsom kreditkortoplysninger. Dine kreditkortoplysninger, som du taster ind bliver ikke gemt, de bliver kun brugt af vores betalingsleverandør ePay til at gennemfører transaktionen/betalingen.

For at sikre at dine personoplysninger ikke bliver videregivet til uvedkommende, er alle datatransmissioner krypteret.

De oplysninger om dine køb, som fremgår af din e-mail-ordrebekræftelse og på ordresiden, er kun tilgængelige for dig via URL’en i e-mailen vedrørende den ordrestatus, som du modtager, når dine varer er afsendt.

 

Hvordan behandles dine personoplysninger?

Ergohuset ERMI AB beskytter din integritet, og vi handler i overensstemmelse med persondataloven. Vi behandler alle de personoplysninger, du oplyser til os, fortroligt og bruger dem primært til at ekspedere ordrer og subsidiært til at få adgang til dine tidligere køb samt til at give dig den bedste købsoplevelse. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Se vores Persondatapolitik for yderligere oplysninger.

Oplysninger afgivet til kontorergonomi.dk  sælges på ingen måde videre til tredjemand, og videregives ej heller, bortset fra de særlige tilfælde nævnt i Persondatapolitikken, og ej heller hvis du ikke har samtykket til det. Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Hvem har adgang til oplysningerne?

De indsamlede oplysninger (navn, adresse, alternativ leveringsadresse, telefonnummer og e-mail-adresse) er kun tilgængelige for Ergohuset ERMI AB. Vores samarbejdspartnere som leverer pakkerne, modtager kun de oplysninger der er nødvendige for at kunne levere din bestilling. Disse oplysninger opbevares ikke krypteret, men er kun tilgængelige ved brug af unikt brugernavn og adgangskode. Den dataansvarlige på www.kontorergonomi.dk

Du har ret til indsigt

Vi videregiver kun dine personoplysninger som beskrevet ovenfor, og du har i henhold til persondataloven ret til indsigt i de indsamlede oplysninger og til at gøre indsigelse over for behandlingen af oplysningerne. Du har også krav på at få urigtige oplysninger rettet eller slettet. Henvendelse herom kan rettes til Ergohuser ERMI AB, Karlavägen 16, SE-114 31 Stockholm Sverige.

Hvilke andre oplysninger indsamler vi?

Ud over ovennævnte personoplysninger indsamler vi din computers IP-adresse samt oplysninger om, hvilket websted du kom fra, inden du gik ind på kontorergonomi.dk. Cookies benyttes til søgeoptimering og til at give dig og os oplysninger om dine besøg eller køb på kontorergonomi.dk. Du kan slette disse cookies i din internet browser.

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på www.kontorergonomi.dk, hvilket betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra, og hvor på websitet det forlades m.v. Log-statistikken anvendes kun med det formål at optimere www.kontorergonomi.dk.

Levering

Dine varer sendes fra vores lager i Malmø, Sverige og leveres i dagtimerne. Uanset hvor meget du køber pr. gang, koster forsendelsen kr.: 70 ekskl. moms (87,50 kr. inkl. moms.) for levering til en adresse i Danmark. Vi leverer kun til adresser i Danmark.

 

Leveringstid

Vi bestræber os på at levere dine varer inden for 2-3 hverdage. Din pakke bliver leveret inden for normal arbejdstid på hverdage.

Der sker ikke levering i weekenden. Vi leverer kun til privat- eller erhvervsadresser i Danmark – ikke til postboksadresser.

Leveringsdato eller -periode anses kun for vejledende, selvom det fremgår af vores leveringspolitik, at vi forsøger at levere standardordrer inden for 2-3 hverdage. Standardordrer indeholdende specielle varer eller levering til fjerntliggende egne eller landområder kan kræve længere leveringstid.

Når du modtager din bestilling

Der skal kvitteres for alle pakker ved modtagelsen, men det behøver imidlertid ikke være dig, der gør det. En person på samme adresse (f.eks. et familiemedlem, en ven, en receptionist m.v.) eller en nabo kan også kvittere for modtagelsen. Hvis du eller andre ikke har mulighed for at være på adressen, når pakken forsøges afleveret, afleverer distributøren din pakke på et udleveringssted, hvor den vil ligge i 14 dage, hvorefter den vil blive sendt tilbage til os.

Ansvar ved modtagelse af din bestilling

Vær opmærksom på, at du bærer risikoen for dine bestilte varer, når du har kvitteret for modtagelsen af dem. Hvis emballagen er brudt, bør du lade være med at kvittere for pakken.

Hvis en vare er mangelfuld eller i uoverensstemmelse med din bestilling, har du mulighed for at returnere den mangelfulde vare, hvorefter vi refunderer beløbet og samtlige leveringsomkostninger. Det fremgår af retursedlen, der er vedlagt din ordre, hvordan du skal forholde dig, hvis du modtager en mangelfuld vare.

Fortrydelsesret og returnering

Du kan kun returnere dine varer efter levering. Det betyder, at når du har trykket på knappen ”Betal” og modtaget din ordrebekræftelse på e-mail, så kan du ikke annullere dit køb.

Har du fortrudt dit køb?

Hvis du fortryder dit køb, kan du returnere varen/varerne inden 14 dage fra modtagelsen. Hvis du vil returnere en vare og få varens pris udbetalt, skal den være ubeskadiget og i original emballage.

Fortrydelse inden 14 dage fra modtagelse
Varen skal tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Originalemballagen bedes sendt med tilbage ved fortrydelse. Med “originalemballage” menes der den papkasse, som indholdet, eksempelvis, er afbilledet uden på, og som selve varen opbevares i. Det vil sige emballagen fra producenten af den købte vare. Returnér varerne med posten. Forsendelse/leveringsomkostninger skal du selv betale. Du kan også lade være med at modtage eller afhente din forsendelse på posthuset.  Efter 14 dage bliver din ordre sendt tilbage til os.

VIGTIGT:
Vi skal gøre opmærksom på, hvis du tager varen i brug, hvilket du selvfølgelig gerne må for at teste og afprøve varen, så det er vigtigt du passer rigtig godt på varen, tilhørende materiale(r) og evt. vedlagt tilbehør samt varens originale emballage osv., da det vil forringe varens salgsværdi væsentligt såfremt noget mangler ved returnering.

Fortrydelse inden 14 dage fra modtagelse.
Tidsfristen starter den dag, hvor du modtog varen, såfremt du også allerede på samme tidspunkt modtog denne vejledning om fortrydelsesretten på skrift. Hvis du f.eks. har modtaget varen 1. april og også har fået ovennævnte oplysninger, er fristen for at fortryde dit køb til og med 15. april. Hvis fristen udløber i en weekend eller på en helligdag, kan du vente til den efterfølgende hverdag.

Fortryder du dit køb, skal du meddele det skriftligt til Ergohuset ERMI AB på E-mail: info@kontorergonomi.dk eller kontakte os på telefon: 4674 0505. Vi modtager ikke pakker retur uden forudgået aftale.

Hvis meddelelse om brug af fortrydelsesretten eller afsendelse af varerne er sket rettidigt, anses tidsfristen for fortrydelsesretten for overholdt. Hvis du vil sikre dig bevis for, at du har fortrudt rettidigt, kan du f.eks. sende os en mail eller et anbefalet brev og gemme sendt kvitteringen eller postkvitteringen.

Returnering

Sådan returnerer du:

 • Kontakt os pr. mail eller telefon og oplys os om dit ordrenummer/fakturanummer og hvad du vil sende retur.
 • Udfyld returkoden på retursedlen.
 • Læg retursedlen i kassen og luk.
 • Send pakken med posten.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Hvilket beløb bliver refunderet, når du returnerer en vare?

Når du returnerer en hel ordre, får du refunderet det beløb, du betalte på købstidspunktet ekskl. leveringsomkostningerne. Når du returnerer færre varer end hele ordren, får du kun refunderet beløbet for den/de vare/varer, du returnerer.

Det vil sige, at hvis du f.eks. har købt en mus til kr.: 1245,00 inkl. moms og har betalt kr.: 70,00 for leveringsomkostninger, bliver det i alt kr.: 1315,00. Når du returnerer varen, får du kr.: 1245,00 refunderet, da du selv skal dække fragtomkostningerne.

Hvis du har købt en vare under en fri fragt-kampagne, skal du ikke betale fragten for fremsendelsen, hvis du vælger at returnerer.

Hvilket beløb refunderes, når en del af ordren returneres?

Når du kun returnerer en del af bestillingen, får du kun refunderet beløbet for de varer, som du returnerer.

Du skal selv dække fragtomkostningerne.

Refusionsoplysninger

Når vi har modtaget og behandlet din returordre, får du udbetalt det pågældende beløb. Vi bestræber os på at udbetale beløbet inden for 1-8 hverdage fra modtagelse af din forsendelse og sender dig en e-mail for at underrette dig om, at vi har modtaget og behandlet den. Når du har modtaget denne e-mail, går der yderligere ca. 1-3 dage, før beløbet bliver overført til din konto. Den tid, det tager, afhænger af, hvilken bank du har. Dette er desværre uden for vores kontrol. Du vil få udbetalt beløbet via det kontonummer du skriver på din returseddel. Vi kan ikke sætte dem tilbage på dit betalingskort, da vi ikke gemme dine betalingskort oplysninger.

 

Returnering af en forkert eller mangelfuld vare

Hvis du modtager en forkert eller mangelfuld vare eller ikke har modtaget hele din bestilling, eller hvis din bestilling er forsinket, skal du hurtigst muligt kontakte vores kundeservice på:

E-mail: info@kontorergonomi.dk

Telefon: 4674 0505

Du bedes udfylde retursedlen med årsagen til, at du returnerer varen/varerne.

 1. Reklamation og garanti

Du har 2 års reklamationsret på de varer, du har køber i følge købeloven. Hos er Ergohuset Ermi AB til byder vi dig 2 års garanti på alle varer. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du kan reklamere over en vare inden for 2 år fra købstidspunktet. Du kan aflevere en reklamation på vores adresse eller sende varen retur til vores returadresse, uanset hvilken måde der benyttes skal du udfylde en returseddel, jf. ovenfor.

Du bør kontakte os, så snart du opdager, at varen er behæftet med fejl. Vi anbefaler derfor, at du gemmer kvitteringen og retursedlen i mindst 2 år. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.

Reklamationsretten gælder for varer, der er mangelfulde i henhold til købeloven. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid”, efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for 60 dage efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget. Reklamationsretten dækker ikke fejl, som skyldes almindelig slitage, ivrig eller voldsom brug eller forkert brug.

Kontakt os for returadresse, da alle vores varer ikke skal retur til samme lager/værksted.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt på retursedlen. Hvis du ikke har gemt din returseddel kan du få fremsendt en ny via vores kundeservice. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så du har en kvittering på pakken er sendt/indleveret i tilfælde af den ikke kommer korrekt frem eller helt eller delvis forsvinder. Vi anbefaler altså du sender varerne retur som en pakke og får en kvittering, da du ingen garanti har på en pakke som er fremsendt med frimærker, da du hverken får en kvittering for fremsendelse eller kan spore (track & trace) en pakke med frimærker. Du kan ikke få erstatning hvis en pakken forsvinder afsendt med frimærker.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

 1. Lovvalg & Værneting

Enhver tvist der involverer Ergohuset Ermi AB, er underlagt  Svensk ret og de Svenske domstole, medmindre præceptiv lovgivning tilsiger andet.