25 års erfaring med ergonomiske produkter

Få kvalitetsprodukter og kvalificeret rådgivning. Kontorergonomi.dk by TestLab System A/S blev stiftet i 1994 med det specifikke formål at udvikle og forske i ergonomiske mus til forebyggelse af museskader. Vi har nu leveret flere hundredetusinde ergonomiske mus til danskere og udlandet, der dagligt arbejder ved computer.

I dag er Kontorergonomi.dk specialist i alle former for udstyr og kvalitetsprodukter, der kan sikre god ergonomi og effektivitet i arbejdet foran skærmen. Mange tusinde mennesker har ved hjælp af vores ergonomiske produkter fået fjernet stærkt generende smerter i hænder, arme, skuldre, ryg og nakke. Endnu flere har anvendt produkterne forebyggende og derved helt undgået at blive plaget af smerter og museskader.

 

Medarbejdere

Billede på vej

 

Jan Jørgensen

Salgschef

jj@testlab-system.com

25230515

Billede på vej

 

Mike Flagfeldt

Account Manager

Mf@testlab-system.com

25230512

Billede på vej

 

Henrik Holmgaard

Account Manager

Hh@testlab-system.com

25230511

Billede på vej

 

René Pedersen

Direktør

Billede på vej

 

Rita Clement

Bogholder

Billede på vej

 

Salg Fyn

Billede på vej

 

Supportmedarbejder

På vej

Billede på vej

 

Søges:

Account Manager

Vi søger altid dygtige medarbejdere. Du er velkommen til at kontakte os enten på mail eller tlf., eller sende en uopfordret ansøgning

 

I et højt udviklet IT-land som Danmark er det en meget stor andel af befolkningen, der benytter computer i det daglige arbejde. Antallet af skærmarbejdende mennesker vokser år for år, efterhånden som verden bliver mere og mere digitaliseret. Det er vigtigere end nogensinde at arrangere den enkelte computerarbejdsplads, så den er optimal i forhold til såvel ergonomi og medarbejdernes velvære som i forhold til at sikre så effektiv udførelse af arbejdsopgaverne som muligt.

Medarbejderne er den vigtigste ressource – og generelt er der mangel på kvalificeret arbejdskraft. Alene set i dette lys, er omkostningen ved at etablere ergonomisk korrekte arbejdspladser minimal. En dårligt arrangeret skrivebordsplads kan nemt forringe produktiviteten og dermed begrænse værdiskabelse og indtjening.

Spørg os / Afprøv gratis

Vi yder meget gerne ergonomisk produktrådgivning, og er klar med supplerende information omkring vores produkter – bl.a. fås en del af produkterne i andre flotte farver og design. Vi kan også fremsende kataloger mv. Mange af vores produkter kan man også låne og afprøve inden køb – helt gratis (gælder offentlige instanser og private virksomheder). Vær altid velkommen til at kontakte os på telefon: +45 4674 0505 eller på mail: info@kontorergonomi.dk

Vi sælger og markedsfører de førende producenters ergonomiske kontorprodukter og stole. Vi har en agenda, vi vil være det fortrukne valg og den bedste leverandør i Danmark på ergonomiske kontorprodukter. Derfor tilbyder vi en tilfredshedsgaranti i form af fuld returret i 14 dage.

Vi har kørende konsulenter der tager sig af specielle behov og løsninger. Vi tilbyder landsdækkende salg og service enten via besøg, via vores hjemmeside, pr. telefon eller mail.

Vi har i tæt samarbejde med de førende leverandører og ergoterapeuter specialiseret sig i rådgivning, salg og udvikling af løsninger til computer arbejdspladsen på kontoret. Vi har tilsammen hjulpet flere tusind brugere i private og offentlige virksomheder gennem årene.

Vi har fokus på det behov, som danske kontor- & computerbrugere har samt på de krav, som Arbejdstilsynet stiller til arbejdsmiljøet på de danske arbejdspladser.

Kontakt os på telefon: 4674 0505