25 års erfaring med ergonomiske produkter

Få kvalitetsprodukter og kvalificeret rådgivning. Kontorergonomi.dk by TestLab System A/S blev stiftet i 1994 med det specifikke formål at udvikle og forske i ergonomiske mus til forebyggelse af museskader. Vi har nu leveret flere hundredetusinde ergonomiske mus til danskere og udlandet, der dagligt arbejder ved computer.

I dag er Kontorergonomi.dk specialist i alle former for udstyr og kvalitetsprodukter, der kan sikre god ergonomi og effektivitet i arbejdet foran skærmen. Mange tusinde mennesker har ved hjælp af vores ergonomiske produkter fået fjernet stærkt generende smerter i hænder, arme, skuldre, ryg og nakke. Endnu flere har anvendt produkterne forebyggende og derved helt undgået at blive plaget af smerter og museskader.

 

Medarbejdere

Billede på vej

Jan Jørgensen

Salgschef

mail : jj@testlab-system.com

tel:  25230515

 

 

Spørg os / Afprøv gratis

Vi yder meget gerne ergonomisk produktrådgivning, og er klar med supplerende information omkring vores produkter – bl.a. fås en del af produkterne i andre flotte farver og design. Vi kan også fremsende kataloger mv. Mange af vores produkter kan man også låne og afprøve inden køb – helt gratis (gælder offentlige instanser og private virksomheder). Vær altid velkommen til at kontakte os på telefon: +45 4674 0505 eller på mail: info@kontorergonomi.dk

Vi sælger og markedsfører de førende producenters ergonomiske kontorprodukter og stole. Vi har en agenda, vi vil være det fortrukne valg og den bedste leverandør i Danmark på ergonomiske kontorprodukter. Derfor tilbyder vi en tilfredshedsgaranti i form af fuld returret i 14 dage.

Vi har kørende konsulenter der tager sig af specielle behov og løsninger. Vi tilbyder landsdækkende salg og service enten via besøg, via vores hjemmeside, pr. telefon eller mail.

Vi har i tæt samarbejde med de førende leverandører og ergoterapeuter specialiseret sig i rådgivning, salg og udvikling af løsninger til computer arbejdspladsen på kontoret. Vi har tilsammen hjulpet flere tusind brugere i private og offentlige virksomheder gennem årene.

Vi har fokus på det behov, som danske kontor- & computerbrugere har samt på de krav, som Arbejdstilsynet stiller til arbejdsmiljøet på de danske arbejdspladser.

Kontakt os på telefon: 4674 0505