Serviceaftale

Ergonomi er langt mere end et produkt.

  • Vi lægger vægt på den personlige service.
  • Vi lægger vægt på, at jeres hverdag fungerer.
  • Vi lægger i høj grad vægt på, at I bliver klædt på med den rigtige ergonomiske løsning

Derfor tilbyder vi jer en ganske gratis og unik serviceaftale.

Med en serviceaftale hos KontorErgonomi.dk, kan I dedikere jeres tid til det, der er vigtigst for jeres virksomhed og medarbejdere – vi sørger for at jeres medarbejdere optimerer arbejdet foran skærmen, ved at minimerer gener og statisk arbejde.

KontorErgonomi.dk Serviceaftalen rummer en lang række muligheder – og vi tilpasser selvfølgelig serviceaftalen, skræddersyet til jer og jeres behov.

Med Serviceaftale får du:

Gratis test af vores ergonomiske produkter i 14 dage.
– Det er vores ambition, at sikre kvalitet og funktion netop passer til jeres behov. Vi giver jer derfor mulighed for at teste de ergonomiske produkter, I har valgt – inden I beslutter jer endeligt.

Levering
– Vi har vores eget lager, således at vi kan sikre vores kunder en hurtig dag-til-dag levering.
Opsætning og guide af ergonomi direkte med jer eller bruger
– Vores konsulenter tilpasser jeres valgte løsning, så det bliver så let og enkelt som muligt for dig igennem rådgivning og dialog.

Hurtig reaktion ved løsning – Telefon support

– Med vores support får I en hurtig og effektiv løsning, hvis der skulle opstå problemer i forbindelse med funktionssvigt, justeringer eller opsætning af den ergonomiske løsning, og kan vi umiddelbart ikke løse problemet over telefonen, kører vi selvfølgelig ud til jer personligt og får fejlen rettet.

Individuelle løsninger
– KontorErgonomi.dk kan i de fleste tilfælde være behjælpelig med en sammensætning af individuelle løsninger, hvis standardudstyr ikke helt opfylder jeres ønskede behov. Det gælder f.eks. stole, inventar, mus, lys & støj.