OysterMouse (small/medium)

DKK796,00 (DKK995,00 inkl. moms)

OysterMouse Corded. Musen kan benyttes som en ganske almindelig mus og gradvis åbnes og vippes op til en vertikal håndstillet mus til både venstre- og højrehånd. De 10 forskellige håndstillinger i bare én mus, gør OysterMouse til en verdensnyhed, da det er den første mus af sin slags, hvor man finder kombinationen mellem flere mus i én.

En vertikal mus / verticalMouse – 5 håndstilinger til både ventre og højrehånd – alt sammen i én og samme mus (10 i en mus) OysterMouse. Designet byder på en perfekt pasform til hånden, og det er uanset om man vælger at benytte højrehånd som så vel venstrehånd. TestLab OysterMouse Corded har nemlig den egenskab, at den kan vendes og benyttes begge veje pga. det symmetriske design.

Alt man skal gøre er at skifte hånd og føre kabel og kontakten under musen den modsatte vej. Variation og forskellig håndstilling i musearbejdet minimere betydeligt chancerne for at få musearm og andre følgeskader. Det er netop hvad OysterMouse tilbyder.

For det ypperste ergonomiske resultat, anbefales det at vores OysterMouse Corded benyttes sammen med et ergonomisk tastatur.

oystermouse
OysterMouse (small/medium)

DKK796,00 (DKK995,00 inkl. moms)