')
  •  Alltid lave priser
  •  2 års garanti på alt
  •  Lynhurtig leverering (2-3 dage)
  •  25 års erfaring

 

Belysning / Lamper

Belysning

En forkert arbejdsstilling kan skyldes mange ting, inklusive belysningen. For svagt lys eller refleksioner i skærmen og på arbejdsoverfladen kan være to grunde. Det er vigtigt, at god kontorbelysning er asymmetrisk, og at den placeres ved siden af ​​brugeren, fordi lyset derefter fordeles jævnt over arbejdsfladen og minimerer reflektionerne i computerskærmen og på papir. God kontorbelysning skal også være LED og have HF-forkoblinger til flimmerfri lys.

Gør dig bekendt med din skrivebordslampe på arbejdet. Det rigtige lys betyder meget for jobtilfredsheden

Hvis du sidder på et lyst og nyt kontor, tænker du måske ikke meget over belysningen. Men der er nogle ting, der er godt at vide. Hvor lys skal det være mellem arbejdspladserne? Hvordan varierer dagslys over dagen og mellem årstiderne? Og frem for alt, hvilken slags arbejdsopgaver har du, og hvilke behov følger det? Der er forskel på at arbejde på en laboratoriebænk, i en børnehavegruppe eller i en branche.

Bordlampe LED

Generelt er det godt, hvis alle kan tilpasse deres egen belysning. Du skal have en tilstrækkelig høj intensitet af skrivebordet eller gulvlamper, der påvirker din arbejdsoverflade, samtidig skal den generelle belysning være tilstrækkelig og behagelig. I de bedste verdener er dette allerede taget i betragtning, når kontoret er planlagt, på tegnebrættet. Ikke mindst er det vigtigt at definere, hvor nøjagtigt din arbejdsplads starter og slutter, og hvad din skrivebordslampe skal dække. Din nabo ønsker også perfekte forhold og forstyrres ikke af lyset fra din side. Irriterende refleksioner er desværre ret almindelige, så vær forsigtig, hvordan du vinkler din skrivebordslampe med LED. Andre armaturer skal også tilpasses skærme eller andet udstyr. Ingen ønsker at få glitter fra windows på deres skærm. Nogle mennesker kan få hovedpine og sviende øjne, hvis belysningen er for stærk.

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn