')
  •  Alltid lave priser
  •  2 års garanti på alt
  •  Lynhurtig leverering (2-3 dage)
  •  25 års erfaring

 

Hæv-ned lydabsorber

Med HILO kan enhver selv bestemme, hvornår kolleger skal optages, og hvornår omverdenen skal lukkes ud for effektivt individuelt arbejde - med et tryk på en knap.

Velkommen til at kigge på verdens mindste aktivitetsbaserede arbejdsplads. Sandsynligvis den mest innovative kontornyhed siden hovedtelefoner!

tilpasning af arbejdsstation

- mennesker er forskellige

Det samme kontormiljø kan opleves meget forskelligt. Ekstroverede personligheder trives normalt i et helt åbent kontormiljø. Andre kræver kvalificeret ro i sindet for at føle sig god og udføre.

En vellykket tilpasning til arbejdspladsen handler om at finde en løsning, der passer til den enkeltes forhold og behov.

Behovet kan være kvalificeret individuelt privatliv i et mere forstyrrende arbejdsmiljø, end virksomheden kan tilbyde.

Måske er der ikke plads eller stille rum til rådighed, og spontan interaktion og samarbejde med kolleger er en vigtig del af jobbet.

Så er Hilo en god løsning. Åben tilstand til samarbejde, når det er rigtigt eller virkelig beskyttet, når det er nødvendigt - og altid på den enkeltes vilkår.

Ergohuset er specialister i udstyr til god tilpasning af arbejdspladsen. Hilo vises i Ergohusets showroom på Karlavägen 16 i Stockholm og hos flere forhandlere af kontormøbler i landet.

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn