')
  •  Alltid lave priser
  •  2 års garanti på alt
  •  Lynhurtig leverering (2-3 dage)
  •  25 års erfaring

 

Kontorsstol

Ergonomisk kontorformand

Flere og flere af os tilbringer vores dage ved skrivebordet og foran en skærm af den ene eller anden art. I mange tilfælde betyder dette arbejdsdage med langvarig siddning i en kontorstol. Noget, der igen kan bære meget på ryggen, nakken, skuldrene og også på vores mentale velvære. Ved du for eksempel, at vores produktivitet forringes markant i forbindelse med at sidde stille sammenlignet med for eksempel stående stilling?

Der er imidlertid stole, der faktisk letter en god og individuel ergonomi til siddepladser. Med Back App 2.0, for eksempel, sidder du sundt - det lyder som en modsigelse - men det aktive / mobile sidder som Back App 2.0 betyder, at du får en korrekt siddeposition med en naturlig lændehvirvelsøjlen, mens du træner og styrker støttemusklerne i ryggen. Dette i stedet for at rive på de overfladiske rygmuskler, som i det lange løb kan føre til svækket og smertefuld ryg.

At sidde betyder ikke nødvendigvis en skadelig belastning. Ikke så længe arbejdspladsen sørger for at investere i stoleløsninger til medarbejdernes specifikke behov og betingelser. Med andre ord passer en slags kontorstol ikke alle. For den mest mulige funktion er det i stedet vigtigt at tage hensyn til individuelle forhold, såsom vægt, højde, men også eventuelle problemområder, smerter og andre aspekter. Derudover er det også vigtigt at vælge en kvalitet og god kontorstol i det rigtige materiale, farve og med mange typer indstillingsmuligheder.

Der er også mange forskellige modeller at vælge imellem. Swopper, Ongo og Ergo er yderligere eksempler på stole med aktiv / bevægelig siddeplads. Kontakt os gerne for mere information om vores sortiment og om de løsninger, der passer til de ansatte på din arbejdsplads. Hvis du overvejer at investere i en god kontorstol, finder du også mere information og vejledning nedenfor:

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn