')
  •  Alltid lave priser
  •  2 års garanti på alt
  •  Lynhurtig leverering (2-3 dage)
  •  25 års erfaring

 

Officeline Slim

kr.1 319
højde bagpå
Armlæn
På lager
Bestillingsvare / levering 10-14 dage
Kun få stk. tilbage (0 stk.)
Bestillingsvare / levering 10-14 dage

Glat og logisk.

Slim, da vores mest fleksible arbejdsstol er designet til fleksible arbejdspladser i skolen eller derhjemme. Det ukomplicerede design og de logiske funktioner bidrager til at skabe et passende arbejdsmiljø.

Slim er udstyret med en permanent svingfunktion, der er helt åben, det er muligt at indstille modstanden, men det er ikke muligt at låse bagsiden. Armlænene kan justeres i højde, bredde og dybde afhængigt af hvordan du monterer dem.

Officelines Basic-serie tilbyder en base med ergonomisk veldesignede funktioner, der kan anbefales på arbejdspladser, hvor du sidder i kortere perioder, f.eks. På hjemmearbejdspladser eller i skolemiljøer.

Stolens betjeningselementer er brugervenlige og logiske, både med hensyn til funktion og placering. Afhængigt af dine ønsker kan du vælge mellem forskellige ergonomisk gode funktioner, såsom en synkroniseret sving, der giver en behagelig og kompatibel bevægelse, eller forskellige sæder, ryglæn og armlæn. Med andre ord, du bygger din egen stol til dine specifikke behov.

Justering af modstand i rygfunktionen på ryggen

Armlæn kan justeres i højden

Sæde og ryg fuldt polstret med stof Event sort

Fodkors i sort nylon med sort gassøjle

Hjul til hårde og bløde gulve

Gasreguleret sædehøjde
Vare-ID:
Slim-5

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn