')
  •  Alltid lave priser
  •  2 års garanti på alt
  •  Lynhurtig leverering (2-3 dage)
  •  25 års erfaring

 

Hjemmekontor

Arbejder du meget hjemmefra? Derefter kan du blive hængende foran computeren ved køkkenbordet eller nedsænket i en sofa med regnskabsmæssige kvitteringer lidt her og der. Her kommer vi med nogle tip og ideer, som vi håber kan hjælpe dig med at strukturere et godt interiør på hjemmekontoret eller studiestedet.

Hvis du bliver opmuntret eller tvunget af din arbejdsgiver til at arbejde hjemmefra, hviler ansvaret hos din arbejdsgiver for at sikre, at du også har et velfungerende arbejdsmiljø derhjemme.

Det er let at glemme dit eget arbejdsmiljø. De love og anbefalinger, som en arbejdsgiver følger for at tilfredsstille deres medarbejders ret til god ergonomi og arbejdsmiljø, ser ud til at være forsømt, så længe du er din egen chef og kun har dig selv som medarbejder. Desværre er dette en dårlig holdning, og hvis du er uheldig, vil de køkkenbordssessioner, hvor du sidder hængende foran computeren med en skål yoghurt, ikke betale sig i det lange løb. Ikke for din krop, heller ikke for dit fokus og din koncentration.

For at skabe et godt ergonomisk arbejdsmiljø er det vigtigt at have en god kontorstol, helst et højdejusterbart bord og mapper og mapper, der er tæt på. Derudover er det godt at tænke over, hvordan du kan arbejde for at sikre, at dit hjemmekontor er et bæredygtigt og klimasmart.

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn