')
  •  Alltid lave priser
  •  2 års garanti på alt
  •  Lynhurtig leverering (2-3 dage)
  •  25 års erfaring

 

Hjemmekontor / kampagne

Komplet arbejdsplads - Løbende

kr.5 291
På lager
Levering 7-10dagar
Kun få stk. tilbage (-5 stk.)
Levering 7-10dagar

Komplet arbejdsplads bestående af Balanspallen ONGO Free og ONGO Hæve- og sænkebord med gassøjle.

Balancestolen er tilpasset bordet og kan hænges på siden af ​​bordkanten, hvilket gør rengøringen lettere og området til arbejdspladsen kan holdes minimalt.

Perfekt til hjemmekontoret!

Det innovative bord hæves og sænkes ved hjælp af gassøjlen som en kontorstol. Det betyder, at du ikke har brug for en stikkontakt for at kunne hæve og sænke bordet.

Ved hjælp af hjul på den ene side af bordet kan du let flytte bordet eller stuve det væk, når det ikke er i brug, og den lave vægt på 20 kg gør det til et leg. På den anden side er der en indbygget fodstøtte til aflastning, når du sætter dig ned.

ONGO Free- Rundt sæde

ONGO®Free er ikke rigtig en skammel, men en balance skammel, der er ideel til højdejusterbare arbejdspladser. Dette gør det til et perfekt valg at bevæge sig og altid finde den rigtige kropsholdning.

Skiftet mellem at sidde og stå beroliger ryggen, styrker kroppens eget støttesystem og hjælper med at øge koncentration og motivation. Ikke underligt, at ONGO®Free bliver mere og mere populær blandt mennesker på alle niveauer inden for virksomheder.

Takket være en ikke-roterende gaskompressionsfjeder kan ONGO®Free let og kontinuerligt justeres i højden - fra 57 til 81 cm.

Du kan vælge sædets farve, bunden er altid i "presset træ"

Produktdata

Rundt sæde: Ø 390 mm

Sæde bredde: 390 x 390 mm

Søjle: sort

Fod: Ø 39 cm

Højde: 580 - 820 mm

Letvægt: 5,8 kg

Pakningsstørrelse: 42 x 42 x 30 cm

Lavet i Tyskland

3 års garanti

 

Materiale

Stolbetræk: Strikket mikrofiber: 95% polyester og 5% elastan strikket til form, Oeko-Tex 100 standard, 40.000 holdbarhedstestcyklusser.

Sæde skum: CFC-fri polyurethanskum

Sædeholder: Glasfiberforstærket polyamid

Højdejusteringsring: Glasfiberforstærket polyamid

Kegleholder i bunden: Aluminium

Gassøjle: Stål / plast

Fod: Trækerne, HPL eller aluminiumsbelægning

Overflade til fods: CFC-frit integreret skum

 

justerbart bord

Unikt hæve- og sænkebord, der ikke kræver elektricitet eller krumtap for at hæve og sænke. Det smarte system med en gassøjle midt på bordet, du hæver det let ved at holde i en håndtag, der hæver bordet. Det samme, men med modstand ovenfra, sænkes bordet på få sekunder. Bordet fungerer simpelthen som en ergonomisk kontorstol.

Bordet leveres med hjul på den ene side og et indbygget håndtag, der gør det meget let at bevæge sig rundt. På den anden side af hjulene er der en indbygget fodstøtte, der gør bordet helt komplet.

Bordet er et must for dig, der ønsker den bedste ergonomiske arbejdsplads i hjemmet eller kontoret. På grund af sin størrelse og lette vægt passer den i små rum og er let at stuve væk med de indbyggede hjul.

Fuldfør bordet med en Ongo-stol, og få en komplet arbejdsplads. Bordet er tilpasset til at kunne hænge Ongo-stolen, så det bliver lettere at holde rent rundt om bordet, når du ikke arbejder.

Dimensioner

Længde: 100 cm

Bredde: 62 cm

Højde: 67 til 113 cm

Vægt: 20 kg

Materiale

Bordplade: Multiplex hvid

Søjle: Stål, pulverlakeret i sort

Hjul: Bremset med manuel holdemekanisme: PA, PP
Vare-ID:
Paket-Ongo

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn