')
  •  Alltid lave priser
  •  2 års garanti på alt
  •  Lynhurtig leverering (2-3 dage)
  •  25 års erfaring

 

Dokumentholder

Ikke så papirløs på kontoret altid. En dokumentholder bliver en værdsat ekstra hånd

Efter al den tale, at vi ville stoppe med at bruge papirdokumenter, er det ikke sket endnu. Selvfølgelig udskriver vi ikke alle e-mails eller andre oplysninger, vi modtager digitalt, men sommetider er det dejligt at være i stand til at opbevare noter i en pude eller lave markeringer på en trykt skitse. Hvis det er en del af dit job at håndtere store mængder dokumenter, er det vigtigt, at du tilpasser dig rutinerne. Udstyr din arbejdsplads med smarte hjælpemidler, så du ikke får ondt i kroppen.

Dokumentholder, Manuskriptholder

Af forskellige årsager sker det undertiden, at der skal overføres ganske store mængder tekst fra papir til computer. Det kan være referater, dokumenter fra andre lande eller notater

En ergonomisk dokumentholder skal placeres enten mellem skærmen og tastaturet eller så tæt på skærmen som muligt; for eksempel ved hjælp af scriptholderens arm. Hvis scriptet er placeret på den bedste måde, indlæses kroppen så lidt som muligt i det daglige arbejde på computeren. Vi har en bred vifte af dokumentholdere til skriveborde, der er fælles for disse, at de bidrager til en mere ergonomisk arbejdsstilling og strømline arbejdet, fordi du altid ser det aktuelle dokument og ikke behøver at gennemse forskellige papirer for at finde det rigtige.

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn