')
  •  Alltid lave priser
  •  2 års garanti på alt
  •  Lynhurtig leverering (2-3 dage)
  •  25 års erfaring

 

Officeline MESH

kr.2 885
Armlæn
Nakkestøtte
På lager
Bestillingsvare / levering 10-14 dage
Kun få stk. tilbage (0 stk.)
Bestillingsvare / levering 10-14 dage

Mesh har en synkron svingfunktion, der giver maksimal støtte ved at følge kroppens naturlige bevægelser i både fremad og bagudgående arbejdsstilling. Dette giver maksimal støtte til lændehvirvelsøjlen, lændehvirvelsøjlen og thorax rygsøjlen på samme tid som der er mulighed for at læne sig tilbage og åbne hofteleddet.

Mesh har en ryg dækket af mesh, som til dels giver en behagelig støtte, men også god ventilation til ryggen. Stolens gynge kan låses i forskellige intervaller, en funktion der giver komfort og tilbyder fleksible siddepladser på konferencer eller i et grupperum.

Den synkrone, låsbare gyngefunktion følger altid kroppens bevægelsesmønster i forskellige siddestillinger. Brugeren behøver ikke tænke på at justere ryg eller sæde - stolen tager sig selv af dette. Mesh har også en justerbar svingmodstand, som styres af en ekstremt brugervenlig krumtap. Kør fremad og modstanden bliver større, dvs. at sidde opleves som mere stabil. Sving baglæns og siddende opleves blødere med en lettere gyngefunktion. For at frigøre kranken, skal du blot trække den sidelæns ud.

Ryglænet har et netstof, der ud over en behagelig støtte og ventilation til ryggen giver en meget speciel støtte i lændeområdet. Når der bruges netstof, formes det automatisk efter kroppen og bevarer støtten, når siddepositionerne varieres. Dette er en stor ergonomisk fordel.

Låsbar synkron sving med antistødsystem.

Justerbar svingmodstand med krumtap.

Sæde dybdejustering.

Armlæn justerbare i højde, vinkel og dybde.

Bagside beklædt med mesh fra Officeline Exclusive Collection

Sæde betrukket med standard sort stof

Fodkors i sort nylon med sort gassøjle

Hjul med gummibane til hårde og bløde gulve

Gasreguleret sædehøjde

 

 

 
Vare-ID:
MESHECO-3

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn