')
  •  Alltid lave priser
  •  2 års garanti på alt
  •  Lynhurtig leverering (2-3 dage)
  •  25 års erfaring

 

Malmstolen R7 Medium

kr.5 772
Armlæn Corona
Dux pascal sæde

Indtast din egen tekst:
På lager
Levering 2-3 uger
Kun få stk. tilbage (0 stk.)
Levering 2-3 uger

R7 Medium malmstol tilbyder et højt komfortniveau med det selvformende RelActive ryglæn, der har ZenXit indbygget i skummet, hvilket gør dette til en ergonomisk kontorstol med ekstra god støtte og lindring.

Kontorstolen har en knæleddefunktion, der giver en næsten perfekt afbalancering i den rigtige indstilling i henhold til brugerens vægt. Sædet har en blød, afrundet vandfaldfront, der reducerer risikoen for pres på nerver og blodkar i knæfoldene. R7 er fremragende til arbejdspladser, der har bestemte placeringer og på hjemmekontoret.

R7 Medium malmstol giver bevægelsesfrihed sammen med høj siddekomfort. R7 har et selvdannende RelActive ryglæn med ZenXit indbygget i skummet, hvilket giver ekstra god støtte og lindring for kroppen. Kontorstolen kan derfor hjælpe med at reducere risikoen for kvæstelser i skuldre, ryg og nakke, da stolen har den rigtige siddestilling gennem hele arbejdsdagen.

Den ergonomiske kontorstol har også en knæleddefunktion, der giver en næsten perfekt afbalancering, den stopper og afbalancerer kroppen nøjagtigt i den ønskede position. Sædet på stolen har en blød afrundet vandfaldsfront, der reducerer trykket på nerver og blodkar i knæbøjningerne. Malmstolen R4 er godkendt til 24 timers brug.

Swing: Syncronglide

Svingningsområde: 15 ° bagud, 2 ° fremad

Sædehøjde: ca. 45-54 cm

Sædedybdejustering: 6 positioner / 8 cm

Justering af ryghøjde: 8 trin / ca. 10 cm

Hældning på ryggen: trinløs

Sæde: D: 46 cm B: 47 cm

Ryglæn: H: 49 cm B: 41 cm

Fodkors: Ø 72 cm

 

Sædehøjde 450-550 mm

Sædedybde 460 mm

Nakkestøtte nr.

Sæde bredde 470 mm

Ryglænets højde 490 mm

Ryglænets bredde 410 mm
Vare-ID:
R22/3

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn