')
  •  Alltid lave priser
  •  2 års garanti på alt
  •  Lynhurtig leverering (2-3 dage)
  •  25 års erfaring

 

Malmstolen High 5

kr.6 836
Nakkestøtte

Indtast din egen tekst:
På lager
Levering 2-3 uger
Kun få stk. tilbage (0 stk.)
Levering 2-3 uger

Du får midlertidig hvile på farten eller støtte og afslapning, når du sidder et stykke tid. High5 i den fleksible serie er en siddeløsning, der reducerer belastningen, som kroppen let udsættes for af andre såkaldte stående støttestole, men stadig bevarer muligheden for bevægelse og variation. Malmstolen High5 optimerer vægtfordelingen mellem bagdelene og lårene og giver samtidig flere forskellige siddestillinger - en boost til dig, der har svært ved at sidde stille ...

Den forreste del af sædet giver midlertidig støtte og hvile i stående stilling. Hvis du hopper ind i sædet, giver det høje, smalle ryglæn god støtte, lindring og afslapning. Uanset hvad er mobiliteten intakt takket være den indbyggede sving. Du får naturlige bevægelser og bedre blodcirkulation. Stolen er justerbar i højden.

Sædehøjde i standardversion ca. 60-80 cm Sædedybdejustering 8 cm Ryglænet er højdejusterbart 10 cm Vinklen mellem ryglæn og sæde kan trinløst justeres Indbygget sving, kan justeres efter brugervægt I standardversionen er stolen udstyret med hjul til hårde gulve, sortlakeret fodkors og koldskumsæde med LiquiCell-membran.

 

Sædehøjde 580-790 mm

Sædedybde 460 mm

Sæde bredde 470 mm

Ryglænets højde 610 mm

Ryglænets bredde 380 mm
Vare-ID:
S2310/3

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn