')
  •  Alltid lave priser
  •  2 års garanti på alt
  •  Lynhurtig leverering (2-3 dage)
  •  25 års erfaring

 

Malmstolen 4000 Medium

kr.6 236
Armlæn Corona
Dux pascal sæde

Indtast din egen tekst:
På lager
Levering 2-3 uger
Kun få stk. tilbage (-1 stk.)
Levering 2-3 uger

Malmstolen 4000 Medium er en Svanemærket ergonomisk kontorstol med knæledssving, hvor bevægelsesakslen er placeret lige under sædets forkant. Dette giver unikke fordele og optimal støtte i hele skridtet uanset baghældning. Svingets hårdhed justeres efter brugerens vægt og kropsproportioner, hvilket betyder, at kontorstolen følger brugeren for at give den bedst mulige støtte. Malmstolen 4000 fås enten med et koldskumsæde eller med et DUX®-sæde.

Pascal by DUX®-sæde er en del af hemmeligheden bag malmstolens komfort. Jo større kontaktareal din kropsvægt er fordelt over, jo bedre vil du sidde. Pascal by DUX®-sæde er udviklet sammen med svensk DUX og former sig efter brugeren. Det giver en overlegen vægtfordeling og komfort sammenlignet med traditionelle sæder.

Den ergonomiske kontorstol er også godkendt til 24 timers brug.

Ryglænet har fire elastiske bånd, der former sig efter din naturlige rygprofil. Dette betyder, at rygsøjlen får maksimal støtte og holdes naturligt lodret med minimal muskelindsats.

Armlænene er et godt tilbehør til dem, der ønsker at kunne variere deres arbejdsstilling, armlænene er justerbare, så de let kan justeres efter behov.

Malmstolen 4000 hjælper med at forhindre almindelige skader, der kan opstå med forkert siddestilling i lang tid. Kontorstolen med sine mange justeringsmuligheder hjælper med at forhindre skulder, nakke og rygskader.

 

 
Vare-ID:
4212/3

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn