')
  •  Alltid lave priser
  •  2 års garanti på alt
  •  Lynhurtig leverering (2-3 dage)
  •  25 års erfaring

 

Håg Capisco 8010 PULS

kr.3 120
Højde på gassøjle
Farve på stativ
Farve på plast
På lager
Bestillingsvare / levering 10-14 dage
Kun få stk. tilbage (0 stk.)
Bestillingsvare / levering 10-14 dage

HÅG Capisco, designet af Peter Opsvik, er kendetegnet ved det sadelformede sæde. Med Capisco kan du variere sædehøjden, fra lav helt op til stående stilling. Du kan arbejde mobil og dynamisk, men stadig i fuld balance. Perfekt til de moderne højdejusterbare borde. Hos HÅG Capisco kan du sidde fremad, sidelæns og bagud. Du vil også blive inspireret til at variere din siddestilling. Modellen fås i flere forskellige højder og designs.

Denne model fra HÅG Capisco kaldes PULS, som er en plaststol, der har et stilfuldt design sammen med gode egenskaber. Sædet har en integreret pude for bedre komfort. Det sadelformede sæde kan justeres fra en lav siddestilling helt op til en stående arbejdsstilling. Du kan arbejde mobil og dynamisk, men stadig i fuld balance.

Stolen er fremragende til dig, der ønsker en mere aktiv siddestilling i løbet af din arbejdsdag. At sidde mere aktivt, varierende kropsholdning og varierende siddende og stående har gode effekter på kroppen og kan forhindre almindelige skader.
Vare-ID:
8010

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn