')
 •  Alltid lave priser
 •  2 års garanti på alt
 •  Lynhurtig leverering (2-3 dage)
 •  25 års erfaring
 • Håg Capisco 8010 PULS

  kr.2 665
  Højde på gassøjle
  Farve på stativ
  Farve på plast
  På lager
  Bestillingsvare / levering 10-14 dage
  Kun få stk. tilbage (0 stk.)
  Bestillingsvare / levering 10-14 dage

  HÅG Capisco, designet af Peter Opsvik, er kendetegnet ved det sadelformede sæde. Med Capisco kan du variere sædehøjden, fra lav helt op til stående stilling. Du kan arbejde mobil og dynamisk, men stadig i fuld balance. Perfekt til de moderne højdejusterbare borde. Hos HÅG Capisco kan du sidde fremad, sidelæns og bagud. Du vil også blive inspireret til at variere din siddestilling. Modellen fås i flere forskellige højder og designs.

  Denne model fra HÅG Capisco kaldes PULS, som er en plaststol, der har et stilfuldt design sammen med gode egenskaber. Sædet har en integreret pude for bedre komfort. Det sadelformede sæde kan justeres fra en lav siddestilling helt op til en stående arbejdsstilling. Du kan arbejde mobil og dynamisk, men stadig i fuld balance.

  Stolen er fremragende til dig, der ønsker en mere aktiv siddestilling i løbet af din arbejdsdag. At sidde mere aktivt, varierende kropsholdning og varierende siddende og stående har gode effekter på kroppen og kan forhindre almindelige skader.
  Vare-ID:
  8010

  Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn