')
  •  Alltid lave priser
  •  2 års garanti på alt
  •  Lynhurtig leverering (2-3 dage)
  •  25 års erfaring

 

Herman Miller AERON Remastered - Poleret / PosterFit SL, læderarmlæn

kr.20 995
Størrelse
På lager
Bestillingsvare / levering 6-7 uger
Kun få stk. tilbage (0 stk.)
Bestillingsvare / levering 6-7 uger

Herman Miller Aeron, poleret justerbar lændestøtte og læderarmlæn

Herman Miller Aeron er en ergonomisk kontorstol i høj klasse. Kontorstolen har et eksklusivt og moderne look på samme tid som stolen opfylder alle de strenge krav, der stilles til en ergonomisk kontorstol baseret på både brugeren og miljøet. Stolen fås i 3 forskellige størrelser Small / Medium / Large. Medium størrelse er den mest almindelige størrelse, der passer til mere fest for alle mennesker.

Aeron tilpasser sig naturligt til alle forskellige mennesker og er også 94% genanvendelig. Så selvom kontorstolen er sort, er den grøn.

Lændestøtte - Justerbar

Hældningsbegrænser og hældning fremad, der gør det muligt at vippe stolen både fremad og bagud

Justerbare læderarmlæn (hævet og sænket og vinklet sidelæns)

Størrelse Medium anbefales til dig, der er: 157 - 188 cm høj og vejer 58 - 98 kg.

Kontorstolen har Fixed PostureFit lændestøtte, hældningsbegrænser og fremadhældning, hvilket gør det muligt at vippe stolen både fremad og bagud og indstille den i en fast position, der passer dig bedst.

Kontorstolen leveres også med justerbare armlæn i sort vinyl. Aeron bidrager til en bedre arbejdsstilling, så du altid sidder korrekt hele arbejdsdagen. Ved at sidde korrekt og have en kontorstol, der er indstillet på baggrund af det individuelle behov, kan den forhindre skader på ryg, nakke og skuldre.

Aerons meget specielle mekanisme er et forreste sving, der fordeler kropsvægten på en naturlig måde, uanset om du læner dig frem eller tilbage. Fra den normale vandrette position er det muligt at vippe sædet yderligere 5 grader fremad. Når du læner dig tilbage i Aeron, synker sædet automatisk, så du altid har dine fødder på gulvet. Standard er armlæn, der kan løftes og sænkes, men også skal vinkles sidelæns, fantastisk når man arbejder på en computer. Sæde og ryg er polstret i Duponts patenterede stof, der fordeler kropsvægten meget fleksibelt.

12 års garanti

 
Vare-ID:
AER1B31CR-1

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn