')
 •  Alltid lave priser
 •  2 års garanti på alt
 •  Lynhurtig leverering (2-3 dage)
 •  25 års erfaring
 • Malmstolen R7 Medium

  kr.4 772
  Armlæn Corona
  Dux pascal sæde

  Indtast din egen tekst:
  På lager
  ca. 10 dages levering
  Kun få stk. tilbage (0 stk.)
  ca. 10 dages levering

  R7 Medium malmstol tilbyder et højt komfortniveau med det selvformende RelActive ryglæn, der har ZenXit indbygget i skummet, hvilket gør dette til en ergonomisk kontorstol med ekstra god støtte og lindring.

  Kontorstolen har en knæleddefunktion, der giver en næsten perfekt afbalancering i den rigtige indstilling i henhold til brugerens vægt. Sædet har en blød, afrundet vandfaldfront, der reducerer risikoen for pres på nerver og blodkar i knæfoldene. R7 er fremragende til arbejdspladser, der har bestemte placeringer og på hjemmekontoret.

  R7 Medium malmstol giver bevægelsesfrihed sammen med høj siddekomfort. R7 har et selvdannende RelActive ryglæn med ZenXit indbygget i skummet, hvilket giver ekstra god støtte og lindring for kroppen. Kontorstolen kan derfor hjælpe med at reducere risikoen for kvæstelser i skuldre, ryg og nakke, da stolen har den rigtige siddestilling gennem hele arbejdsdagen.

  Den ergonomiske kontorstol har også en knæleddefunktion, der giver en næsten perfekt afbalancering, den stopper og afbalancerer kroppen nøjagtigt i den ønskede position. Sædet på stolen har en blød afrundet vandfaldsfront, der reducerer trykket på nerver og blodkar i knæbøjningerne. Malmstolen R4 er godkendt til 24 timers brug.

  Swing: Syncronglide

  Svingningsområde: 15 ° bagud, 2 ° fremad

  Sædehøjde: ca. 45-54 cm

  Sædedybdejustering: 6 positioner / 8 cm

  Justering af ryghøjde: 8 trin / ca. 10 cm

  Hældning på ryggen: trinløs

  Sæde: D: 46 cm B: 47 cm

  Ryglæn: H: 49 cm B: 41 cm

  Fodkors: Ø 72 cm

   

  Sædehøjde 450-550 mm

  Sædedybde 460 mm

  Nakkestøtte nr.

  Sæde bredde 470 mm

  Ryglænets højde 490 mm

  Ryglænets bredde 410 mm
  Vare-ID:
  R22/3

  Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn