')
 •  Alltid lave priser
 •  2 års garanti på alt
 •  Lynhurtig leverering (2-3 dage)
 •  25 års erfaring
 • StandUp-skrivebord

  kr.4 067
  Farve
  På lager
  5-7 dages leveringstid
  Kun få stk. tilbage (0 stk.)
  5-7 dages leveringstid

  Et manuelt hævet og sænket bord i den rigtige størrelse, der gør det meget nemt at placere. Du behøver ikke være opmærksom på elektriske forbindelser og undgå kabler på gulvet. Bordet passer både på hjemmekontoret og på arbejdspladsen. Du hæver og sænker bordet med en gasfjeder, der styres af et håndtag på siden. Minimumshøjde er 73 cm, maksimal højde er 117 cm.

  Bordet er lavet i Sverige og designet af Dan Ihreborn.

  Stå op og arbejde - hvor du vil

  En tabel udviklet til fremtidens aktivitets- eller flexbaserede arbejdspladser. Manuelt højdejusterbar. Bordet er i en lille og fleksibel størrelse, der gør det meget let at placere og let at møblere med. Du behøver ikke være opmærksom på elektriske forbindelser og undgå kabler på gulvet. Bordet passer både på arbejdspladsen og på hjemmekontoret. Du hæver og sænker bordet med en gasfjeder, der styres af et håndtag på siden. Minimumshøjde er 73 cm, maksimal højde er 117 cm.

  Fordelene ved at variere og stå op og arbejde i løbet af dele af dagen er mange. Blodcirkulationen stiger, du bliver mere opmærksom og mere produktiv, og du får også bedre kropsholdning. Nogle tip til at komme i gang med stående er at starte dagen stående, hæve bordet det sidste, du gør, når du går efter dagen. At stå op efter frokost er også god, så undgår du den træthed, der kan opstå, når du har spist.

  Farve: Grå, Hvid

  Funktioner: Manuelt højdejusterbart bord, der kræves ingen elektricitet. Gasfjederen styres med et håndtag placeret på siden. De to bageste ben har justerbare fodpoter, de to forreste har faste. Hjul er tilgængelige som en mulighed for fleksibel møbelkunst.

  Materiale: Bordplade i MDF (Formica) i laminat, FSC-mærket.

  Benstativ krom / lakeret, Svanemærket krom.

  Miljø: Offentligt miljø, kontor, butik, bank, reception.

  Størrelse: Justerbar højde fra ca. 73 cm til ca. 117 cm.

  Bordplade 960 x 620 x 19 mm, skråt til 10 mm ved yderkanten.
  Vare-ID:
  809561

  Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn