')
  •  Alltid lave priser
  •  2 års garanti på alt
  •  Lynhurtig leverering (2-3 dage)
  •  25 års erfaring

 

Pakketilbud

Mousetrapper Alpha / Ergonomisk mus med integreret tastatur + bærbar stativ

kr.2 799
På lager
Restordre emne
Kun få stk. tilbage (0 stk.)
Restordre emne

Mousetrapper Alpha er verdens første centrerede ergonomiske pegeudstyr med et indbygget tastatur i fuld størrelse. Alpha har i alt 19 programmerbare knapper, hvilket gør det til vores hidtil mest dynamiske musetrapper.

Mousetrapper Alpha er vores mest komplette produkt, der kombinerer fordelene ved et centreret pegeudstyr med brugervenligheden af ​​et tastatur i fuld skala. Alpha opretter forbindelse til din computer via Bluetooth eller med et USB-kabel og har lang batterilevetid for dem, der har brug for at arbejde trådløst. Ved at kombinere et tastatur og en ergonomisk pegeudstyr behøver du aldrig at tænke igen over, hvilket tastatur der passer til din musetrapper eller justere afstanden mellem pegeudstyret og tastaturet. Mousetrapper Alpha er det komplette produkt til dig, der ønsker at reducere smerte og øge dit velbefindende uden at gå på kompromis med effektivitet eller fleksibilitet.

Mousetrapper Alpha Nøglefunktioner Ergonomisk musemulighed med indbygget tastatur 19 programmerbare knapper til tilpasning Batterilevetid ved fuld opladning er op til 2 måneder Pegefelt med klik- og rullefunktion Slankt ergonomisk design Bluetooth 4,2 2000 dpi Dimensioner Bredde: 313 mm Højde: 20 mm Dybde: 220 mm Vægt: 740 g
Vare-ID:
500 116-paket

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn