')
  •  Alltid lave priser
  •  2 års garanti på alt
  •  Lynhurtig leverering (2-3 dage)
  •  25 års erfaring

 

Pakketilbud

Mousetrapper Prime inkl. Tastatur Space Saver

kr.2 904
På lager
Restordre emne
Kun få stk. tilbage (0 stk.)
Restordre emne

Her får du ikke kun en af ​​markedets bedste ergonomiske mus Mousetrapper Prime, men også et ergonomisk tastatur af høj klasse. Sammen er det begyndelsen på en ny ergonomisk tænkning på din arbejdsplads.

Mousetrapper Prime, den trådløse model, fra Mousetrapper. Mousetrapper Prime er fremstillet i Sverige og resultatet af over 20 års udvikling En stor nyhed med Mousetrapper Prime er, at du kan bruge den både trådløst og med et USB-kabel.

Mousetrapper Prime har alt, hvad du vil have fra en Mousetrapper og mere. Prime er et ergonomisk alternativ til den traditionelle computermus med et slankt design og alle de funktioner, du har brug for. Ved at bruge en musetrapper kan du forhindre og lindre musearm og andre problemer, der kan opstå, mens du arbejder på computeren. Med Mousetrapper's pegefelt kan du nemt flytte markøren hen over skærmen uden at skulle række ud efter en computermus. Med de otte programmerbare knapper kan du også tilpasse din musetrapper til dine behov. Prime har også en udvidelig tastaturpude, der får din musetrapper til at passe lige så godt til høje og lave tastaturer.

Tastatur - pladsbesparende

SpaceSaver er et standard standardtastatur i en kompakt version. Tastaturet er lavt for at forhindre en ugunstig vinkling af håndledene. Dokumentnavigationstasterne er flyttet til en lodret række mellem alfafeltet og den numeriske del for at komprimere tastaturbredden. Dette gør det muligt at arbejde med musen uden en udadvendt vinkel i skulderleddet. Funktionstasterne F1-F12 er reduceret en smule for at muliggøre den mindste dybdeforbundsdimension.

Spacesaver er et tastatur i en kompakt version, der er ca. 20% kortere end et normalt tastatur.

Fem fødder i forkanten gør det muligt at justere vinklen på tastaturet. Derfor er Spacesaver fremragende til centrerede pegeudstyr som Mousetrapper, BarMouse og RollerMouse og Rollermouse

Tasterne er meget komfortable og har en lav profil, hvilket modvirker spændinger i fingrene.

Mousetrapper Prime - Trådløs

Med MT Keys-programmet kan du nemt ændre eksisterende funktioner på din Mousetrapper, så du får nøjagtigt de ønskede funktioner. MT Keys-programmet kan let downloades fra Mousetrappers websted.

- Spormåtte med klik / rullefunktion

- Ny rulle via knapper

- Genopladeligt batteri

- Arbejd trådløst via USB

- 2000 dpi

- Bredde: 480 mm, Højde: 20 mm, Dybde: 110 mm

- Vægt: 720 g

Tastatur

Mål: (B) 40 cm (D) 15 cm (H) 2 cm (maks. 3,2 cm i hævet position) Tilslutning: USB
Vare-ID:
5006074049SI

Rekommenderade tillbehör till denna produkt

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn