')
  •  Alltid lave priser
  •  2 års garanti på alt
  •  Lynhurtig leverering (2-3 dage)
  •  25 års erfaring

 

Pakketilbud

Mousetrapper Prime inkl. Underarmsstøtte

kr.3 118
På lager
Restordre emne
Kun få stk. tilbage (0 stk.)
Restordre emne

Her får du ikke kun en af ​​markedets bedste ergonomiske mus Mousetrapper Prime, men også en tilhørende underarmsstøtte, der aflaster nakke, skulder og skulder. Sammen er det begyndelsen på en ny ergonomisk tænkning på din arbejdsplads.

Mousetrapper Prime, den nyeste model, fra Mousetrapper. Mousetrapper Prime er fremstillet i Sverige og resultatet af over 20 års udvikling En stor nyhed med Mousetrapper Prime er, at du kan bruge den både trådløst og med et USB-kabel.

Mousetrapper Prime har alt, hvad du vil have fra en Mousetrapper og mere. Prime er et ergonomisk alternativ til den traditionelle computermus med et slankt design og alle de funktioner, du har brug for. Ved at bruge en musetrapper kan du forhindre og lindre musearm og andre problemer, der kan opstå, mens du arbejder på computeren. Med Mousetrapper's pegefelt kan du nemt flytte markøren hen over skærmen uden at skulle række ud efter en computermus. Med de otte programmerbare knapper kan du også tilpasse din musetrapper til dine behov. Prime har også en udvidelig tastaturpude, der får din musetrapper til at passe lige så godt til høje og lave tastaturer.

Underarmssupport MT / RM SF imiteret læder kan aftørres og tåler op til 70% alkoholopløsning.

Designet til at passe til RollerMouse og Mousetrapper, men fungerer også til andre kontroller.

Asymmetrisk form giver en centreret og afslappet arbejdsstilling med perfekt lindring til nakke, skuldre, ryg og underarme og minimerer risikoen for Carpal Tunnel Syndrome og RSI.

Overfladematerialet i skai gør det let at rengøre og desinficere, hvilket betyder, at det også passer godt i sundhedsvæsenet, tandpleje og andre lignende miljøer.

Materialet giver dig også mulighed for let at "glide" fra venstre mod højre, når du skriver eller udfører andre opgaver.

Underarmsstøtten har en meget smal talje, kun 40 mm, hvilket gør den velegnet til de fleste mennesker, for eksempel tastaturer og kontrolelementer. RollerMouse, Mousetrapper, Barmouse og lignende.

Som standard leveres underarmsstøtten med et sæt af to z-formede beslag, der passer til de fleste borde på markedet, og hvilket betyder, at underarmsstøtten fastspændes til bordpladen.

Mousetrapper Prime - Trådløs

Med MT Keys-programmet kan du nemt ændre eksisterende funktioner på din Mousetrapper, så du får nøjagtigt de ønskede funktioner. MT Keys-programmet kan let downloades fra Mousetrappers websted.

- Spormåtte med klik / rullefunktion

- Ny rulle via knapper

- Genopladeligt batteri

- Arbejd trådløst via USB

- 2000 dpi

- Bredde: 480 mm, Højde: 20 mm, Dybde: 110 mm

- Vægt: 720 g
Vare-ID:
500607410392

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn