')
  •  Alltid lave priser
  •  2 års garanti på alt
  •  Lynhurtig leverering (2-3 dage)
  •  25 års erfaring

 

Mousetrapper Prime - TRÅDLØS

kr.2 177
Inkluderet Spacesaver-tastatur til en nedsat pris
På lager
Restordre emne
Kun få stk. tilbage (0 stk.)
Restordre emne

Mousetrapper Prime, den nyeste model, fra Mousetrapper. Mousetrapper Prime er fremstillet i Sverige og resultatet af over 20 års udvikling En stor nyhed med Mousetrapper Prime er, at du kan bruge den både trådløst og med et USB-kabel.

Mousetrapper Prime har alt, hvad du vil have fra en Mousetrapper og mere. Prime er et ergonomisk alternativ til den traditionelle computermus med et slankt design og alle de funktioner, du har brug for. Ved at bruge en musetrapper kan du forhindre og lindre musearm og andre problemer, der kan opstå, mens du arbejder på computeren. Med Mousetrapper's pegefelt kan du nemt flytte markøren hen over skærmen uden at skulle række ud efter en computermus. Med de otte programmerbare knapper kan du også tilpasse din musetrapper til dine behov. Prime har også en udvidelig tastaturpude, der får din musetrapper til at passe lige så godt til høje og lave tastaturer.

 

Keyboard SpaceSaver - Valgfrit

SpaceSaver er et standard standardtastatur i en kompakt version. Tastaturet er lavt for at forhindre en ugunstig vinkling af håndledene. Dokumentnavigationstasterne er flyttet til en lodret række mellem alfafeltet og den numeriske del for at komprimere tastaturbredden. Dette gør det muligt at arbejde med musen uden en udadvendt vinkel i skulderleddet. Funktionstasterne F1-F12 er reduceret en smule for at muliggøre den mindste dybdeforbundsdimension. Mål: (B) 40 cm (D) 15 cm (H) 2 cm (maks. 3,2 cm i hævet position) Tilslutning: USB

Tastaturet har en genvejstast til proboscis-a, @ og gradstegnet, °.

Med MT Keys-programmet kan du nemt ændre eksisterende funktioner på din Mousetrapper, så du får nøjagtigt de ønskede funktioner. MT Keys-programmet kan let downloades fra Mousetrappers websted.

- Spormåtte med klik / rullefunktion

- Ny rulle via knapper

- Genopladeligt batteri

- Arbejd trådløst via USB

- 2000 dpi

- Bredde: 480 mm, Højde: 20 mm, Dybde: 110 mm

- Vægt: 720 g
Vare-ID:
500 607

Rekommenderade tillbehör till denna produkt

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn