')
  •  Alltid lave priser
  •  2 års garanti på alt
  •  Lynhurtig leverering (2-3 dage)
  •  25 års erfaring

 

Pakketilbud

Barmouse Slim pakke inkl. Tastatur

BarMouse Slim ergonomisk kontrolenhed med rullestang. Rullebjælken bruges til at flytte markøren, men også til venstreklik.

Du arbejder med dine hænder centreret og tæt foran din krop inden for den såkaldte "komfortzone". En effektiv måde at undgå musearm på.

Med SpacaSaver-tastaturet opretholder du "komfortzonen", selv når du skriver og bruger den numeriske del. Et godt eksempel på ergonomiske produkter, der passer sammen og reducerer belastningsskader som f.eks. musarm.

Nøglefunktioner i BarMouse Slim er:

Stangmusen har justerbar følsomhed i stangen, valgbar længde på rullestangen. Metalramme, der gør det muligt at montere produktet uden for bordkanten.

Barmouse Slim har en 9 knap funktion.

Under Barmousen er der programmerbare knapper uden at installere eller downloade software.

Bemærk, at tastaturer ikke er inkluderet, men kan vælges.

Venstre klik er indbygget i Barmouse-stangen.

Svensk udviklet med to patenter og 3 forskellige patentansøgninger

Der er en luge på undersiden af ​​BarMouse. Under det er otte kontakter, som du kan justere BarMouse-funktioner til. Ingen drivere eller software er påkrævet for at bruge BarMouse Slim.

 

Keyboard SpaceSaver - Valgfrit

SpaceSaver er et standard standardtastatur i en kompakt version. Tastaturet er lavt for at forhindre en ugunstig vinkling af håndledene. Dokumentnavigationstasterne er flyttet til en lodret række mellem alfafeltet og den numeriske del for at komprimere tastaturbredden. Dette gør det muligt at arbejde med musen uden en vinkel udad i skulderleddet. Funktionstasterne F1-F12 er reduceret let for at muliggøre den mindste dybdeforbundsdimension. Mål: (B) 40 cm (D) 15 cm (H) 2 cm (maks. 3,2 cm i hævet position) Tilslutning: USB

Tastaturet har en genvejstast til proboscis-a, @ og gradstegnet, °.Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »

Vare-ID:
50544049

Rekommenderade tillbehör till denna produkt

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn