')
  •  Alltid lave priser
  •  2 års garanti på alt
  •  Lynhurtig leverering (2-3 dage)
  •  25 års erfaring

 

Contour Rollermouse Free3 trådløs

kr.2 145
Inkl. SpaceSaver-tastatur til en nedsat pris
På lager
Restordre emne
Kun få stk. tilbage (0 stk.)
Restordre emne

RollerMouse Free3 Wireless kombinerer høj præcision og komfort med tyndt design - et værktøj til dem, der bevæger sig mellem forskellige arbejdspladser. Free 3 er også RollerMouses hidtil hurtigste mus. Med sin lave højde passer den godt til tynde og kompakte tastaturer.

Høj markørhastighed giver dig mulighed for let og effektivt at flytte markøren på tværs af større eller flere skærme. Den brede rullestang gør det let at variere arbejdspositionen. Du arbejder simpelthen hurtigere og mere komfortabelt.

Kompromisløs hastighed

Gennem forbedret præcision og reduceret fysisk belastning bliver du mere effektiv. RollerMouse Free3 giver dig mulighed for at vælge så mange som ti markørhastigheder, fra 600 til 2800 dpi. Markøren bevæger sig nu hurtigere og lettere på tværs af flere skærme eller store skærme, og arbejdet kan udføres både mere sikkert og hurtigere.

Bedre workflow med flere funktioner

Free3 trådløs har to nye frem og tilbage knapper, der fungerer med de fleste browsere. For at lette arbejdsgangen har den også en rullestang med blødere klik og en solid bundplade i aluminium. RollerMouse Free3 er et værktøj, der strømliner hele din arbejdsproces.

Bred rullestang - friere håndbevægelser

Med RollerMouse Free3 trådløs er princippet, at to hænder er bedre end en.

Ved at arbejde med begge hænder og variere arbejdspositionen kan du undgå ubehag og forhindre smerteproblemer. Den åbne og endnu mere stabile rullestang giver dig en fuld 35,5 cm bjælke til at bevæge dine hænder over, hvilket er mere end i nogen tidligere RollerMouse.

Tastatur

SpaceSaver er et standard standardtastatur i en kompakt version. Tastaturet er lavt for at forhindre en ugunstig vinkling af håndledene. Dokumentnavigationstasterne er flyttet til en lodret række mellem alfafeltet og den numeriske del for at komprimere tastaturbredden. Dette gør det muligt at arbejde med musen uden en udadvendt vinkel i skulderleddet. Funktionstasterne F1-F12 er reduceret let for at muliggøre den mindste dybdeforbundsdimension. Mål: (B) 40 cm (D) 15 cm (H) 2 cm (maks. 3,2 cm i hævet position) Tilslutning: USB

Tastaturet har en genvejstast til snabel-a, @ og gradstegnet, °.

Vægt. 0,63 kg

Mål: 489 mm x 121 mm x 23 mm

Farve: Sort

Rullehjul: Ja

Knapper: 9 knapper (7 programmerbare)

Afslut afsløring: Ja

DPI: 600/800/1000/1200/1400/1600/1800/2000/2400/2800

OS: OS X, Windows

Nødvendige drivere: Nej.

Plug and play: Ja

Rullestangbredde: 35,5 cm

Integreret håndledsstøtte: Ja

Nye funktioner

Kontroller batteriniveauet med et tryk på en knap (kun trådløs)

Genopladeligt batteri (kun trådløst)

Går i dvaletilstand, når den ikke er i brug (kun trådløs)

Kombiner med Balance-tastaturet og brug kun en dongle (USB-modtager) (gælder kun for trådløs). BEMÆRK! Fungerer kun med tastaturer, der har den nyeste software!

Frem og tilbage knapper til browsere (gælder både kabel og trådløs)

Ti markørhastigheder - de første fem vises med blåt og hastighed seks til ti i grønt. Modellen med kabel viser alle ti markørhastigheder i blåt.

Hvad er inkluderet?

RollerMouse Free3

To korte tastaturstøtter

To lange tastaturstøtter

Brugermanual
Vare-ID:
RM-FREE3-WL

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn