')
  •  Alltid lave priser
  •  2 års garanti på alt
  •  Lynhurtig leverering (2-3 dage)
  •  25 års erfaring

 

Contour Rollermouse Pro3

kr.1 880
Inkl. SpaceSaver-tastatur til en nedsat pris
På lager
Restordre emne
Kun få stk. tilbage (0 stk.)
Restordre emne

RollerMouse Pro3 er en 8-knaps rullebjælkmus af høj kvalitet, der er udviklet til opgaver, der kræver mange gentagne bevægelser med så lidt belastning på nakke og fingre som muligt.

RollerMouse Pro 3 er velegnet til dig, der arbejder hver dag på et tastatur i standard eller fuld størrelse eller som foretrækker en delvist overdækket rullepanel. Med RollerMouse Pro 3 arbejder du hurtigere og mere komfortabelt.

Justerbare funktioner

RollerMouse Pro 3 er en 8-knap mus (5 forprogrammerede knapper), der har flere nyttige funktioner, f.eks. klip og indsæt med et enkelt klik, tre forskellige tilstande og muligheden for at indstille knapmodstand og markørhastighed. Klikmodstand er angivet i m.h.a. klik på skyderen nederst. Tre tilstande - PC, MAC og HID (Linux).

Forskere ved Harvard University har i en undersøgelse fundet, at RollerMouse giver en væsentlig bedre position for håndled og skuldre, når de arbejder foran computeren sammenlignet med en almindelig mus. Undersøgelsen sammenlignede RollerMouse med en standard mus, trackball og touchpad og fandt, at RollerMouse havde den største effekt til at reducere muskelspændinger i underarmen (op til 20%). Testpersonerne rapporterede også, at RollerMouse var let at bruge med mindst mulig ubehag, når de udførte sine opgaver *. (* dataene er hentet fra en ”foreløbig” rapport præsenteret på den anvendte ergonomiske konference 2013).

Tastatur

SpaceSaver er et standard standardtastatur i en kompakt version. Tastaturet er lavt for at forhindre en ugunstig vinkling af håndledene. Dokumentnavigationstasterne er flyttet til en lodret række mellem alfafeltet og den numeriske del for at komprimere tastaturbredden. Dette gør det muligt at arbejde med musen uden en udadvendt vinkel i skulderleddet. Funktionstasterne F1-F12 er reduceret let for at muliggøre den mindste dybdeforbundsdimension. Mål: (B) 40 cm (D) 15 cm (H) 2 cm (maks. 3,2 cm i hævet position) Tilslutning: USB

Tastaturet har en genvejstast til snabel-a, @ og gradstegnet, °.

Point RollerMouse Pro3

Mærke RollerMouse

Yderligere oplysninger Dimensioner: Pro3 - B: 48,8 x H: 2,9 x D: 9,9 cm - Vægt: 670 gram Pro3 Plus - B: 51,4 x H: 2,7 x D: 15 cm Vægt: 950 gram Skiftestangbredde: 17 cm Alu bund DPI: 600/2400 Tilslutning: USB Kompatibilitet: PC og Mac
Vare-ID:
RM-PRO3-4

Rekommenderade tillbehör till denna produkt

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn