')
  •  Alltid lave priser
  •  2 års garanti på alt
  •  Lynhurtig leverering (2-3 dage)
  •  25 års erfaring

 

Contour Rollermouse Red MAX, inkl. Underarmsstøtte

kr.3 010
Inkl. Tastaturkonturbalance Tastatur til nedsat pris
På lager
Restordre emne
Kun få stk. tilbage (0 stk.)
Restordre emne

RollerMouse Red max er en kombinationspakke af RollerMouse Red og dens specialdesignede underarmsstøtte. Gennem ergonomisk design og brug af moderne teknologi er der skabt en intuitiv og let styret RollerMouse. Pænt lavet af aluminium med detaljer i rød farve. Markøren styres lettere og mere præcist end nogensinde.

Læseteknologien giver uovertruffen præcision og nøjagtighed. Det mekaniske museklik, der erstattes af et "virtuelt / digitalt" klik, giver dig den samme følelse af respons og kontrol, når du klikker, men uden at klikke tilbage - eliminerer også risikoen for unødvendige mikrobelastninger. Rullestangen giver bedre fingerspidser med en større overflade at hvile på.

RollerMouse Red max kan også bruges af professionelle grupper, der bruger CAD-programmer og andre avancerede designprogrammer

Gennem hele arbejdsdagen.

Ønsker du at arbejde på en smartere måde og være i stand til at fokusere på dit arbejde snarere end din arbejdsstilling? Vedligehold din naturlige kropsholdning, og spar dine arme, skuldre, nakke og ryg med en computermus og underarmsstøtte designet til blidere kropsbevægelser.

Komfort og produktivitet

Nu kan du arbejde med høj præcision uden at øve dig selv og samtidig få behagelig support hele dagen, uanset om du står eller sidder. Gennem en kombination af to ergonomiske produkter, RollerMouse Red og ArmSupport Red, kan du nemt optimere din arbejdsplads.

Uovertruffen følelse og præcision

Med denne komplette løsning får du fuld kontrol, hvilket gør dig mindre træt og reducerer spændinger i kroppen. Dette kan især mærkes, hvis du arbejder med flere skærme eller med CAD, fordi RollerMouse Red automatisk udvider markørområdet sideværts. Du tilpasser det let til dine behov og lærer hurtigt at bruge de smarte funktioner. Den stærke gummibelagte rullestang med en struktureret overflade giver dig fuld kontrol med kun små håndbevægelser.

Aflastning og bekvemmelighed

Du får behagelig lindring for dine underarme, hvilket igen reducerer belastningen på hele din overkrop. Den udvidede underarmsstøtte er let at fastgøre og sikrer, at dine hænder og håndled er afslappede hele arbejdsdagen. Du kan arbejde på en ergonomisk måde næsten overalt, selv med et begrænset arbejdsområde.

Tastaturbalance Tastatur er ikke inkluderet, men kan købes som en mulighed

Balance-tastaturet

er skabt til dig og din måde at arbejde på. Det er specielt designet til at passe til RollerMouse Red, Red Plus og Free2 og for at dine hænder ender i den perfekte position til behageligt og effektivt arbejde. Når du bruger Balance Keyboard sammen med RollerMouse, har du alt arbejdet tæt på.

Komfort i fokus

Tastaturet er lavet til brug med de nyere versioner i det prisvindende RollerMouse-sortiment og giver dig en mere afslappet position, mens du får mest muligt ud af tastaturet og musen. Hænderne er inden for rækkevidde af rullebjælken og tasterne på tastaturet, og med de justerbare ben og vippemuligheder på Balance Keyboard kan du nemt indstille den ønskede vinkel.

Flere funktioner lige ved hånden

Med medietasterne har du direkte adgang til smarte funktioner, og du kan nemt omprogrammere dem, hvis du vil. Tastaturet har også de sædvanlige funktionstaster (F1-F12), der kan bruges efter et enkelt tryk på tasten, der låser Fn-funktionen.

Trådløs og gratis

Det er tid til at skære ledningen. Balance Keyboard er trådløst og drives af to AAA-batterier. Du opretter forbindelse til en pc eller Mac via den medfølgende trådløse USB-modtager, som holdes sikkert magnetisk på plads i batterirummet, når den ikke er i brug.

SPECIFIKATIONER Rollermouse Red:

Mål / vægt: 41 x 10 x 2,3 cm / 0,84 kg

Forbindelse: USB, plug and play

Markørhastighed / præcision: 600, 800, 1000, 1200, 1400, 1600, 1800, 2000, 2400, 2800 DPI

Rullehjul: Ja

Knapper: 8 knapper (6 programmerbare)

OS / kompatibilitet: OSX, Windows

Garanti: 2 år

Andet: Software til tilpasning af funktioner kan downloades gratis på https://contourdesign.se/support/
Vare-ID:
RM-RED-MAX

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn