')
  •  Alltid lave priser
  •  2 års garanti på alt
  •  Lynhurtig leverering (2-3 dage)
  •  25 års erfaring

 

Pakketilbud

Contour Rollermouse Red Plus Inkl. tastatur SpaceSaver

Pakkeløsning / Rollermouse Red Plus & Space Saver tastatur

RollerMouse Red Plus har en bred rullestang, der er nem hos brug og giver god præcision. Det stærke, gummierede rulleelement med en struktur giver dig mulighed for at flytte musemarkøren. Med større præcision og øget kontrol arbejde du mere effektivt uden at blive træt.

Du kan tilføje RollerMouse Red Plus, så det passer til dine behov, og du lader sårende arbejde moree ergonomisk med de intuitive og intelligente funktioner. RollerMouse Red er velegnet både til avancerede designprogrammer som CAD og selvfølgelig til almindelig arbejde i f.eks. Word og Excel.

RollerMouse Red Plus er med en stilfuld aluminiumsramme og røde detaljer en designklassiker, så også god ergonomi.

SpaceSaver din standard tage i en kompakt version. Det er en ugunstig vinkel på mockledene. Den dokumentnavigationsadresse, du flytter til et lodret række mellem alfafelt og den numeriske del til ved komprimering af tastaturbredden. Det er ikke første gang, at musen har en vinkel i skulderen. Funktionspersonale F1-F12 er blev en smule for den mindre dybdeforbundsdimension.

Spacesaver er et tastatur i en kompakt version, der er ca. 20% kortere ende et normalt tastatur.

Fem forebeams i forstranden, det er en stor ting at have den rigtige vinkel på tastature. Derfor er Spacesaver til centerrede pegeudstyr som Mousetrapper, BarMouse og RollerMouse og Rollermouse

Tasterne er meget komfortable og har en lavprofil, som er en af de ting, der er sket i de fleste år.Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »

Vare-ID:
RM-RED-PLUS4049

Rekommenderade tillbehör till denna produkt

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn