')
  •  Alltid lave priser
  •  2 års garanti på alt
  •  Lynhurtig leverering (2-3 dage)
  •  25 års erfaring

 

Bedst sælgende

Contour Rollermouse Red

kr.2 455
Inkl. Tastaturkonturbalance Tastatur til nedsat pris
Forbindelse
På lager
Restordre emne
Kun få stk. tilbage (0 stk.)
Restordre emne

RollerMouse Red har en bred udsat rullestang, der er nem at bruge og giver god præcision. Den stærke, gummierede rullestang med en struktureret overflade giver dig mulighed for let at flytte musemarkøren. Med større præcision og øget kontrol arbejder du mere effektivt uden at blive træt.

Du kan tilpasse RollerMouse Red, så det passer til dine behov, og du lærer hurtigt at arbejde mere ergonomisk med de intuitive og intelligente funktioner. RollerMouse Red er velegnet både til avancerede designprogrammer som CAD og selvfølgelig til almindeligt arbejde i f.eks. Word og Excel.

Med en stilfuld aluminiumsramme og røde detaljer er RollerMouse Red en designklassiker, der også tilbyder god ergonomi.

RollerMouse Red fås med udvidet håndledsstøtte, se RollerMouse Red Plus eller kombineret med underarmsstøtte, se RollerMouse Red Max.

Balance-tastaturet

er skabt til dig og din måde at arbejde på. Det er specielt designet til at passe til RollerMouse Red, Red Plus og Free2 og for at dine hænder ender i den perfekte position til behageligt og effektivt arbejde. Når du bruger Balance Keyboard sammen med RollerMouse, har du alt arbejdet tæt på.

Komfort i fokus

Tastaturet er lavet til brug med de nyere versioner i det prisvindende RollerMouse-sortiment og giver dig en mere afslappet position, mens du får mest muligt ud af tastaturet og musen. Hænderne er inden for rækkevidde af rullebjælken og tasterne på tastaturet, og med de justerbare ben og vippemuligheder på Balance Keyboard kan du nemt indstille den ønskede vinkel.

Flere funktioner lige ved hånden

Med medietasterne har du direkte adgang til smarte funktioner, og du kan nemt omprogrammere dem, hvis du vil. Tastaturet har også de sædvanlige funktionstaster (F1-F12), der kan bruges efter et enkelt tryk på tasten, der låser Fn-funktionen.

Trådløs og gratis

Det er tid til at skære ledningen. Balance Keyboard er trådløst og drives af to AAA-batterier. Du opretter forbindelse til en pc eller Mac via den medfølgende trådløse USB-modtager, som holdes sikkert magnetisk på plads i batterirummet, når den ikke er i brug.

SPECIFIKATIONER Rollermouse Red:

Mål / vægt: 41 x 10 x 2,3 cm / 0,84 kg

Forbindelse: USB, plug and play

Markørhastighed / præcision: 600, 800, 1000, 1200, 1400, 1600, 1800, 2000, 2400, 2800 DPI

Rullehjul: Ja

Knapper: 8 knapper (6 programmerbare)

OS / kompatibilitet: OSX, Windows

Garanti: 2 år

Andet: Software til tilpasning af funktioner kan downloades gratis på https://contourdesign.se/support/
Vare-ID:
RM-RED

Rekommenderade tillbehör till denna produkt

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn