')
 •  Alltid lave priser
 •  2 års garanti på alt
 •  Lynhurtig leverering (2-3 dage)
 •  25 års erfaring
 • Oyster Mouse Large / med og uden ledning

  kr.1 301
  Forbindelse
  På lager
  Restordre emne
  Kun få stk. tilbage (0 stk.)
  Restordre emne

  Oyster Mouse Large er en ny type lodret mus, der passer både til venstre og højre.

  Oyster Mouse har et unikt design og giver dig fem forskellige lodrette positioner, så du kan finde den vinkel, der passer dig bedst.

  Funktioner og specifikationer

  Oyster Mouse Large er en meget alsidig ergonomisk lodret mus, der er tilpasset til at arbejde skiftevis med venstre og højre hånd for dem, der ønsker det. Musen er enkel og let at indstille individuelt til den rigtige vinkel på din hånd.

  Den lodrette mus Oyster Mouse Large passer lige så godt i højre og venstre hånd takket være sit unikke, symmetriske design. Designet gør dit daglige arbejde ved computeren mere varieret og hjælper dig med at undgå stressskader.

  Oyster Mouse kan tilpasses til brugeren, fordi den kan vinkles i fem forskellige positioner på både venstre og højre side. Oyster Mouse er også udstyret med seks knapper til de mest almindelige kommandoer plus et rullehjul. Ingen drivere eller software krævet for at bruge Oyster Mouse er 100% Plug'n'Play.

  Oyster Mouse vinkles trin for trin og klikkes op til sin maksimale slutposition for at kunne foldes ned til minimumspositionen (originalposition).

  Vægte og mål

  Bredde 6 cm

  Dybde 11 cm

  Højde 11 cm

  Vægt 149 g
  Vare-ID:
  5082RF

  Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn