')
 •  Alltid lave priser
 •  2 års garanti på alt
 •  Lynhurtig leverering (2-3 dage)
 •  25 års erfaring
 • Komplet Dynadesk-stativ med bevægelse

  kr.12 429
  Arkstørrelse i hvidt laminat
  På lager
  Leveringstid 2-3 uger
  Kun få stk. tilbage (0 stk.)
  Leveringstid 2-3 uger

  WorkMotions har udviklet DynaDesk - et patentbeskyttet ergonomisk skrivebord, der forhindrer stivhed og smerter i skuldre, nakke og arme. DynaDesk hjælper dig også, der allerede har lidt en stressskade i f.eks. Skuldre eller arme på grund af computerarbejde og har brug for rehabilitering. Brugere af vores ergonomiske løsninger har i mange tilfælde også oplevet nedsat smerte i underarm, håndled og fingre, dvs. reducerede symptomer og problemer med musearmen samt nedsat smerte i nakken.

  Det unikke DynaDesk-skrivebord har en tablet, hvorpå tastaturet og musen hviler, som er i konstant bevægelse. Pladen bevæger sig langsomt i en sti nedad, udad og opad, hvilket får musklerne, der holder arme og skuldre, til at bevæge sig langsomt og glat. Fordi bevægelsen er så langsom, vil du næppe mærke nogen forskel fra et traditionelt skrivebord. Bevægelsen er helt stille, og mange føler, at det føles som at få en massage.

  Det unikke DynaDesk-bord med indbygget bevægelse. S-serien er kendetegnet ved, at DynaDesk-enheden placeres i en fordybning midt på bordpladen, som er udstyret med et slidstærkt højtrykslaminat i hvid på en robust MDF-kerne (pladetykkelse ca. 23 mm).

  Det elektrisk højdejusterbare stativ er udstyret med to synkroniserede motorer (en motor pr. Ben) til den jævneste og lydsvageste mulige højdejustering. Arbejdshøjden kan varieres fra 625 til 1275 mm. Stativet kan løfte en belastning på ca. 120 kg, hvilket giver en maksimal nyttelast på ca. 80 kg efter vægten af ​​bordpladen og DynaDesk-enheden er trukket fra.
  Vare-ID:
  Dynadesk1-3

  Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn