')
  •  Alltid lave priser
  •  2 års garanti på alt
  •  Lynhurtig leverering (2-3 dage)
  •  25 års erfaring

 

Herman Miller EMBODY

kr.15 352
Tekstil
På lager
Leveringstid: Rhythm-40 dage / Balance-20 dage
Kun få stk. tilbage (-1 stk.)
Leveringstid: Rhythm-40 dage / Balance-20 dage

Herman Miller Embody er efterfølgeren til den populære Aeron er her og gør - ligesom sin forgænger - en verdensomspændende succes!

Herman Miller Embody er en ergonomisk kontorstol med den højeste komfort til at tilbyde en behagelig siddestilling gennem hele arbejdsdagen. Vælg mellem en række designs for at få en kontorstol, der passer til netop dit kontor.

Herman Miller Embody er en kontorstol med høj ergonomi og er skabt til at kunne tilbyde en behagelig arbejdsstilling gennem hele arbejdsdagen. Den ergonomiske kontorstol Embody hjælper med at forhindre nakke-, skulder- og rygskader, der kan opstå, hvis du sidder i en dårlig position i flere timer.

Funktioner

Kontorsstolen har en justerbar ryglænvinkel, sædedybde og armlæn for nem individuel justering. Den ergonomiske kontorstol justeres ud fra det individuelle behov for at opnå så god siddekomfort som muligt gennem hele arbejdsdagen.

I udviklingen af ​​Embody har miljøet været i fokus

I produktionen af ​​Embody har miljøet været i fokus for Herman Miller, stolen er produceret af 42% genbrugsmateriale, og når stolens levetid er forbrugt, kan alt materiale i Embody genbruges til 95%. Herman Millers fabrik drives også af 100% vedvarende energi, hvilket er et fantastisk skridt mod et mere bæredygtigt miljø. At Embody også overgår resten af ​​segmentet er et ekstra plus.
Vare-ID:
CNE132AWAA-1

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn