')
 •  Alltid lave priser
 •  2 års garanti på alt
 •  Lynhurtig leverering (2-3 dage)
 •  25 års erfaring
 • Bedst sælgende

  Barmouse Slim

  BarMouse Slim ergonomisk kontrolenhed med rullestang. Rullebjælken bruges til at flytte markøren, men også til venstreklik.

  Du arbejder med dine hænder centreret og tæt foran din krop inden for den såkaldte "komfortzone". En effektiv måde at undgå musearm på.

  Nøglefunktioner i BarMouse Slim er:

  Stangmusen har justerbar følsomhed i stangen, valgbar længde på rullestangen. Metalramme, der gør det muligt at montere produktet uden for bordkanten.

  Barmouse Slim har en 9 knap funktion.

  Under Barmousen er der programmerbare knapper uden at installere eller downloade software.

  Bemærk, at tastaturer ikke er inkluderet, men kan vælges.

  Venstre klik er indbygget i Barmouse-stangen.

  Svensk udviklet med to patenter og 3 forskellige patentansøgninger

  Der er en luge på undersiden af ​​BarMouse. Under det er otte kontakter, som du kan justere BarMouse-funktioner til. Ingen drivere eller software er påkrævet for at bruge BarMouse Slim.

  Måle:

  Bredde: 425 mm

  Højde: 8-22 mm

  Dybde: 110 mm

  Keyboard SpaceSaver - Valgfrit

  SpaceSaver er et standard standardtastatur i en kompakt version. Tastaturet er lavt for at forhindre en ugunstig vinkling af håndledene. Dokumentnavigationstasterne er flyttet til en lodret række mellem alfafeltet og den numeriske del for at komprimere tastaturbredden. Dette gør det muligt at arbejde med musen uden en vinkel udad i skulderleddet. Funktionstasterne F1-F12 er reduceret let for at muliggøre den mindste dybdeforbundsdimension. Mål: (B) 40 cm (D) 15 cm (H) 2 cm (maks. 3,2 cm i hævet position) Tilslutning: USB

  Tastaturet har en genvejstast til proboscis-a, @ og gradstegnet, °.  Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

  Til butikken hjemmeside »

  Sitemap »

  Vare-ID:
  5054GR

  Rekommenderade tillbehör till denna produkt

  Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn