')
  •  Alltid lave priser
  •  2 års garanti på alt
  •  Lynhurtig leverering (2-3 dage)
  •  25 års erfaring

 

Barmouse

Barmouse er baserer på princippet om arbejdscenter for krop for at undgå belastningsskader. Designet gav nemt at arbejde med tiggeri på samme tid, hvilket forhindrer ridsebelastning af overkroppen. Barmouse dig en meget slank mus ende sekunder på mærket. Barmouse er kun 43 cm bred for ikke at tage så meget plads på bordet. Hvis du er variing med en ecster mus, vil det komme på dine skrig. Den medtiltalte hånede dig for at give god støtte til ham. Hånet rældet dig grå for bedre synergi. Træplet ved løfte en luge kan stangen være 16 cm i stedet i 10 cm lang. Barmouse har en stålramme, den er så stabil, at du kan placere lidt ud for kanten af bordet. Engagement: USB.

 

Pladsbesparende tastatur - Valgfrit

SpaceSaver din standard tage i en kompakt version. Det er en ugunstig vinkel på mockledene. Den dokumentnavigationsadresse, du flytter til et lodret række mellem alfafelt og den numeriske del til ved komprimering af tastaturbredden. Det er ikke første gang, at musen har en vinkel i skulderen. Funktionspersonale F1-F12 er reducerer leje for den mindst dybdeforbund dimension. Mål: (B) 40 cm (D) 15 cm (H) 2 cm (maks. 3,2 cm hævet position) Lukning: USB

Den tastature har en genève sats til proboscis-a, @ og gradstegnet, °.Desværre omfatter ikke dette produkt i vores online shop i øjeblikket.

Til butikken hjemmeside »

Sitemap »

Vare-ID:
50542GR

Dokumenter:
attachment
Rekommenderade tillbehör till denna produkt

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn