')
  •  Alltid lave priser
  •  2 års garanti på alt
  •  Lynhurtig leverering (2-3 dage)
  •  25 års erfaring

 

Contour Rollermouse Pro3 Plus

kr.2 630
Inkl. SpaceSaver-tastatur til en nedsat pris
udløbet

RollerMouse Pro3 plus

Øget effektivitet med behagelig lindring

RollerMouse Pro3 plus er udviklet til opgaver, der kræver mange gentagne bevægelser. Pro3 plus er et godt valg for professionelle og andre, der bruger musen meget hver dag. RollerMouse-bredde gør den især velegnet til standardtastaturer eller i fuld størrelse tastaturer, som også er behagelige at skrive på.

Håndfladestøtten på RollerMouse Pro3 plus giver en længere og jævnere overgang fra desktop til RollerMouse og tastatur, da den er større og dybere end den normale håndledsstøtte på Pro3. Det betyder, at dine hænder og arme kan hvile på en større overflade og ligge endnu mere naturligt uden for spænding.

Justerbare funktioner

RollerMouse Pro 3 er en 8-knap mus (5 forprogrammerede knapper), der har flere nyttige funktioner, f.eks. klip og indsæt med et enkelt klik, tre forskellige tilstande og muligheden for at indstille knapmodstand og markørhastighed. Klikmodstand er angivet i m.h.a. klik på skyderen nederst. Tre tilstande - PC, MAC og HID (Linux).

Forskere ved Harvard University har i en undersøgelse fundet, at RollerMouse giver en væsentlig bedre position for håndled og skuldre, når de arbejder foran computeren sammenlignet med en almindelig mus. Undersøgelsen sammenlignede RollerMouse med en standard mus, trackball og touchpad og fandt, at RollerMouse havde den største effekt til at reducere muskelspændinger i underarmen (op til 20%). Testpersonerne rapporterede også, at RollerMouse var let at bruge med mindst mulig ubehag, når de udførte sine opgaver *. (* dataene er hentet fra en ”foreløbig” rapport præsenteret på den anvendte ergonomiske konference 2013).

Tastatur

SpaceSaver er et standard standardtastatur i en kompakt version. Tastaturet er lavt for at forhindre en ugunstig vinkling af håndledene. Dokumentnavigationstasterne er flyttet til en lodret række mellem alfafeltet og den numeriske del for at komprimere tastaturbredden. Dette gør det muligt at arbejde med musen uden en udadvendt vinkel i skulderleddet. Funktionstasterne F1-F12 er reduceret let for at muliggøre den mindste dybdeforbundsdimension. Mål: (B) 40 cm (D) 15 cm (H) 2 cm (maks. 3,2 cm i hævet position) Tilslutning: USB

Tastaturet har en genvejstast til snabel-a, @ og gradstegnet, °.

Farve: Sort

Bredde: 48,8 cm

Dybde: 9,9 cm

Højde: 2,9 cm

Rullestangbredde: 17 cm

Integreret håndledsstøtte: Ja

Markørhastighed: 600–2400 dpi

Knapper / funktioner: 8 knapper (5 programmerbare)

Forbindelse: USB-kabel

Nødvendige drivere: Nej.

Garanti: 2 år fra købsdato

Kompatibilitet: PC og Mac

Installation: Plug-and-play
Vare-ID:
RM-PRO3 PLUS-1

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn