')
  •  Alltid lave priser
  •  2 års garanti på alt
  •  Lynhurtig leverering (2-3 dage)
  •  25 års erfaring

 

Kontur Design Unimouse trådløs, højre og venstre

kr.590
Vælg hvilken hånd
På lager
Restordre emne
Kun få stk. tilbage (0 stk.)
Restordre emne

Contour Design Unimouse Trådløs computermus fra Contour Design er trådløs, har 7 knapper, 10 markørhastigheder og lang batterilevetid. Du uploader det hurtigt og kommer i gang med det samme takket være plug-and-play, da der ikke er behov for drivere. Farven er grafitgrå. Ideel til kontoret, hvor ergonomi er en prioritet. Computermusen kan indstilles trinløst i fire forskellige trin for perfekt håndposition. Det er også muligt at variere håndpositionen, mens du arbejder.

Unimouse er komfort gennem bevægelse

En varieret arbejdsstilling er grundlaget for god ergonomi. Derfor har Unimouse fire samlinger, der kan justeres trinløst, så du kan finde den håndposition, der passer dig bedst. Med Unimouse kan du nemt variere din håndposition under arbejdet. På denne måde bruger du forskellige muskler og undgår at udsætte kroppen for statisk belastning.

Fuldt justerbar 35 grader

Med det patenterede "hængselled" kan du indstille den musevinkel, der passer dig bedst, mellem 35 og 70 grader. Samlingen er låst ved hjælp af friktion. Det er let at justere og er stabilt i alle positioner.

Revolutionerende design

Den leddelte tommelfingerlås modvirker overanstrengelse af carpometacar-palleleddet (tommelfingers bundfuger) og forhindrer slid. Tommelfingerstøtten kan justeres i tre samlinger og let tilpasses håndens bredde, størrelse og form for en afslappet håndposition i alle positioner.

Maksimal præcision

Den avancerede trådløse sensor (Pixart PMW3330) har en rækkevidde på op til otte meter. Vælg mellem ti forskellige markørhastigheder. Unimouse kan bruges på de fleste arbejdsflader.

Ubegrænset ydeevne

Lithium-batteriet holder i op til tre måneder med en opladning *. Opladekablet giver dig mulighed for at oplade batteriet, mens du bruger computeren. Den smarte strømbesparelsestilstand sikrer, at batteriet varer længere ved at sætte musen i dvale, når den ikke er i brug.

Klik med Unimouse

6 programmerbare knapper og et ultrablødt rullehjul hjælper dig med at frigøre din kreativitet. Knapper, der kan tilpasses, er tilgængelige til de fleste opgaver, og du kan tilpasse dem til dine behov.
Vare-ID:
CON41051

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn